sep 172012
 

Efter flere end 500 spørgsmål og svar om Wordfeud, er vi begyndt at samle op og opsummere de hyppigste spørgsmål og svarene på dem.

Det siger sig selv, at det er et stort arbejde, og vi bliver ikke færdige på én dag, men vi gå alle spørgsmålene om Wordfeud igennem, og så samler vi de hyppigste sammen og giver det helt rigtige svar.

Arbejdet er i gang, og det vil strække sig over de næste par uger. Du kan løbende følge med i vores Spørgsmål-sektion.

Hvis du vil være sikker på at få besked, når vi er færdige med at skrive om spørgsmålene, så meld dig til vores nyhedsbrev.

[suffusion-widgets id=’3′]

  5 Responses to “Mange spørgsmål og svar”

 1. Hvorfor viser “snydelisten” ordet amour, mens spillet ikke vil acceptere det?
  Der er mange andre tilfælde, hvor listen har foreslået ord, som spillet ikke vil acceptere.
  Og nu vi er ved det, hvor kan man ikke skrive fx “gøren” og “laden” – det vil sige ord, der får et N i enden jævnfør: hans søgen efter en bolig osv.osv.
  Med venlig hilsen
  Ruth Znaider

 2. Er der aflønnede medarbejdere ved wordfeud der spillere mod almindelige spillere? hvis, hvor meget tjener de pr.afsluttet spil?

  • Der er mig bekendt ingen, der er ansat til at spille Wordfeud. Jeg kan heller ikke se, hvad Wordfeuds interesse i professionelle spillere skulle være.

   • Hvad er din egen rolle hos wordfeud Kristian? siden du kan svare på alt.

    • Hej Per,

     Jeg arbejder ikke hos Wordfeud eller Betheussen IT, som er firmaet bag. Jeg synes blot, at Wordfeud er et fedt spil, og derfor interesserer jeg mig meget for det.

     Mange hilsner
     Kristian

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)