jan 072013
 

Det er en af de mest efterspurgte funktioner fra spillerne af Wordfeud, men manden bag Wordfeud, Haakon Bertheussen, har altid stået hårdt på, at den vil ødelægge spillet og gøre spillerne til robotter i stedet for tænkende væsener. Nu er han imidlertid vendt på en tallerken, og funktionen er blandt nyhederne i Wordfeud 2.2, som vi har fået lov at prøvekøre.

Wordfeud 2.2
Det drejer sig om muligheden for at se, hvor mange point et ord vil give, før man spiller det. Som du kan se på skærmbilledet, bliver pointene vist ved siden af ordet, før det bliver spillet. På den måde kan du let sammenligne, hvor det bedst kan betale sig at spille et ord.

Mindre hovedregning

Der er som sådan ikke noget nyt i funktionen. Hvis man kan reglerne for point i Wordfeud, kan man selv regne det samme ud, men det erklart, at det er noget hurtigere bare at resultatet præsenteret direkte i spillet. Det er klart en funktion, som vil glæde de knap så matematikstærke spillere.

[suffusion-widgets id=’3′]

Mere end point

Inden du slår sit Wordfeud over på auto-pilot, skal du dog huske på, at Wordfeud er andet og mere end bare at score mange point med det samme. Det handler også om at have balance i sine bogstaver, ikke at åbne op for modstanderen, og i øvrigt at spille i henhold til sin strategi. Så derfor kan den nye funktion måske nok være en hjælp, men den bliver ikke afgørende for udfaldet af et Wordfeud-spil.

  10 Responses to “Endnu mere hjælp i ny Wordfeud”

  1. please – take it off again……..

  2. Den bug er irriterende – kan man ikke få lov at fravælge den?

  3. Fjern den…jeg foretrækker at tænke selv. Funktionen ødelægger kernen i spillet. Øv.

  4. Vi kan Ikke montage retur det var Lang tid Og nu er det og saa galt- hvor for? Det er enter vi har opdateret den sidesteps der viser point

  5. Jeg synes det er vældig smart og god funktion at man kan se hvor mange points ordet giver…

  6. Jeg har et program til Windus på min Nokia telefon, men der kan man ikke få funktion at man kan se hvor mange points ordet giver frem, hvordan får jeg det? Jeg vil gerne have den, og alle jeg spiller med har den, for de har ikke Nokia???

    • Den nye version burde komme automatisk, men det kan være, at du skal bede din telefon undersøge, om der er en opdatering til Wordfeud, før det virker.

  7. Den ER heller ikke tilgængelig på min Lumia 710 🙁

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)