Lær nye begreber fra sports-og spilleverdenen

 

Photo by: Pixabay / CC0 License

Wordfeud er et spil, der gør det let at holde gejsten ved lige. Det skyldes hovedsageligt det store udbud af ordkombinationer, som spillere kan gøre brug af under spillet. Med det store udbud af tilladte ord er der hele tiden mulighed for at udvikle sine evner og tilføre spillet flere udfordringer og mere spænding. En af de udfordringer er fortsat at lære nye ord, der kan vippe ens modstander af pinden. De ord kan hentes fra en række forskellige steder og grene. Det er på mange måder kun fantasien, der sætter grænser – og ja, så selvfølgelig selve begrænsningerne i Wordfeud.

Inspiration fra sportsverdenen

Et af de steder du kan hente din inspiration til nye ord er i sports-og spilleverdenen, der byder på en bred vifte af sjove og anderledes begreber. For eksempel er det i Wordfeud tilladt at bruge engelske begreber som match, aerobic, hockey og cheerleading, hvilket giver god inspiration til at komme af med de svære og udfordrende c’er, der sommetider kan give anledning til mindre hovedbrud, men ikke desto mindre giver gode point. Også engelske ord som beachvolley, surfer, cricket og lacrosse er sportstermer, der er fuldt ud gyldige i Wordfeud.

Blandt de danske sportstermer finder du ord som for eksempel kondiløb, løbesko, kurvebold, bueskydning, halvleg og motorløb. Her er der tale om lange ord, der hurtigt kan give et stort antal point, hvis du da ligger inde med de rigtige bogstaver til at danne ordene på spillepladen. En anden mulighed er selvfølgelig at bygge videre på eksisterende ord. Står der for eksempel løb et sted på pladen, kan du på elegant vis tilføje enten kondi eller motor foran og således indkassere et par gode point på det træk. Husk på, at også ordet point er tilladt at skrive i Wordfeud.

Inspiration fra spilleverdenen

Inden for pokerverdenen findes også en række gode termer du kan gøre brug af, når du spiller Wordfeud. For eksempel er ord som check, jackpot og flop blandt de ord, der er tilladte at skrive i Wordfeud. I den danske retskrivningsordbog finder du også ord som blandt andet bluff og dealer, men desværre er de to ord endnu ikke godtaget i Wordfeud. Hvis du mangler inspiration til at udvikle dit spilleordforråd, tilbyder en side som blandt andet PokerStars en god udarbejdet liste, hvor du kan blive klogere på termer og begreber inden for pokerverdenen. Listen kan med garanti lære dig et nyt ord eller to, der vil imponere din modstander og måske endda føre til en sejr. Bliver vi i spilleverdenen kan du også gøre brug af termer som for eksempel roulette, betting, kasino, bonus, odds, vinderspil, renonce og talon.

Der er altså rigeligt med nye, sjove begreber at vælge mellem, når du vil forsøge dig med et par nye taktikker i vores allesammens favoritspil Wordfeud. Dog er det langt fra alle sports- og spillebegreber, der er gyldige i Wordfeud. For eksempel mangler ord som kanosejlads og skøjteløb fortsat at finde vej til spillet, men mon ikke også det store udbud af andre sports-og spillerelateret ord går an for nu? I hvert fald er der god inspiration at hente fra de to forskellige sportsgrene.