Gaver

 

Står du og mangler en gave til en Wordfeud-fanatiker? Vi har samlet forskellige gode ideer:

Wordfeud-telegram

Lav dit eget Wordfeud-telegram med disse flotte bogstaver med point. Bogstaverne kan hentes som en PDF-fil og efterfølgende udskrives, så de kan sættes sammen til præcis den besked, du gerne vil viderebringe.

Se mere på ohhappyday.com

 

Wordfeud-halssmykke

Dette specielle – og meget sigende halssmykke – med teksten “Wordfeud addict” kan købes i holland for 8,50 euro. Materiale og lignende er ikke oplyst.

Se mere på xyra.nl

 

Wordfeud i boligen

Hvorfor nøjes med at have Wordfeud på telefonen? Hjemmet kan da også indrettes og dekoreres i Wordfeud-stil. På bloggen colorhunterbydyrup er der en lang række eksempler på Wordfeud-produkter. Det gælder blandt andet de puder, du kan se afbilledet her, men også kaffekrus, kugler med bogstaver og mere.

 

Retskrivningsordbogen

Enhver Wordfeud-entusiast skal naturligvis have et eksemplar af spillets “facitliste”, Retskrivningsordbogen. Vi har fundet den på tilbud hos AdLibris.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)