Spørgsmål om Wordfeud

 

Her finder du de hyppigste spørgsmål og svar om Wordfeud.

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål, så skriv en kommentar på denne side, så undersøger vi sagen.

Vi opdaterer løbende listen over spørgsmål og svar.

[suffusion-widgets id=’4′]

  84 Responses to “Spørgsmål om Wordfeud”

 1. Hvordan kan jeg se, at en modstander har sendt en besked til mig?

  Er det helt umuligt, at komme af med en spiller, der enten slet ikke er begyndt på et nyt spil, eller ikke har svaret på mit 1. udlæg?

 2. Iflg. ordbogenkan man bruge ordene ef og fæ, men når man sætter dem sammen, siger spillet, at det ike går. det er da fuldstændig ulogisk

  • altså – mener du et effæ så virker det da meget logisk, men hvis du ikke kan skrive fæ eller ef så synes jeg da også det er underligt. Det har jeg da skrevet masser af gange.

 3. Ja det er på telefonen jeg spiller,har kommer frem med at ordet ikke findes

 4. Hej
  Hvordan kan det være man kan spille ord som ikke fremgår af retskrivningsordbogen – efter min bedste overbevisning findes ordene ikke i det danske sprog – f.eks.:
  “hænget” – “kanes” – “fus” – “purs” – “lundes” og mange mange mange flere. Desuden undrer jeg mig over at flere helt almindelige ord til gengæld ikke kan skrives – og det er ikke fordi der dannes “forkerte” ord på den anden led!!!! f.eks. “kryber”

  • Hej,

   Der er mange usædvanlige bøjninger i Retskrivningsordbogen, som danner ord, som vi ikke normalt bruger. HÆNGET er for eksempel bestemt for af HÆNG (ligesom forhæng), og KANES er ejefald af KANE.

   KRYBER burde du kunne spille.

   Hvis du har mulighed for det, må du gerne sende bileder ind af spillepladen, hvor du ikke kan spille et bestemt ord, så undersøger vi gerne sagen nærmere.

 5. Hvad betyder “lynne” jeg kan ikke finde ordet på dansk, men det bliver tilsyneladende godkendt.

  • LYNNE er ifølge Ordbog over det danske sprog et andet ord for Sindelag.

   • Hvad er det for en ordbog I bruger. Når man går ind på retskrivningsordbogen og søger på “lynne” og mange andre mærkelig ord så står der at der er ingen søgeresultater og det må da betyde at ordet ikke findes.

    • Det er Retskrivningsordbogen, der danner reference for ordlisten i Wordfeud. Tingene er dog blevet lidt rodet, fordi den version, der bruges i Wordfeud, er 3. udgave af Retskrivningsordbogen, mens den version der ligger online er 4. udgave. Nogle ord (især ældre og sjældent brugte ord) er forsvundet fra 3. til 4. udgave, så derfor kan der være ord, som fungerer i Wordfeud, men ikke kan findes i online-udgaven af ordbogen.

     Jeg har slået LYNNE og VERPE – som vi har diskuteret flittigt her på siden – op i en gammel trykt 3. udgave af ordbogen, og der findes begge ord.

 6. Jeg herlige fundet ud af, at ordet “verst” et et gammelt russisk længemål! Men man kan ikke bruge yards, som er et helt almindeligt engelsk længemål.

  • Ja, det er lige sådan noget der kan få blodtrykket op. Der er mange almindelige forkortelser f.eks. hz – ca – der ikke kan bruges, mens gamle totalt ukendte ord og forkortelser kan bruges og så endda russiske.!!!! Ejefald af “pak” er altså også bare rigtig langt ude – og jeg tvivler på det fremgår af retskrivningsordbogen, men det er jo bare et eksempel af mange på at de fleste ord kan skrives i ejefald eller få et flertals s koblet på –

 7. Når en ’tilfældig’ medspiller ikke svarer, kan jeg så slette denne igen?

 8. Så er det lige ordet “ters” ?

 9. jeg undrer mig over, at ordet paks kan benyttes. Ejerform af ordet ‘pak’ burde vel være ‘pakkets’ ??

  • Det er også ejefald af PAK i ubestemt form, dvs PAKS – men det er nok lidt svært at få det brugt fornuftigt i en sætning.

 10. Hvorfor er der lige pludselig ingen play knap ? Så kan man jo ikke spille . Har prøvet at tænde og slukke tlf men uden held.

 11. Hej. Er det på nogen muligt at hente spil/chats der er over 72 timer gamle? Det er selve chatten der er meget vigtigt. Det er en meget vigtig samtale

 12. To gange er min modspiller blevet forhindret i at spille efter at jeg har lavet en tw. Kan det være årsagen til at hendes spil går i stå? Vi er meget mystificerede.
  Vh
  Sortemis

  • Det lyder underligt.

   Hvordan bliver din modspiller forhindret i at spille? Får hun ikke at vide, at det bliver hendes tur?

 13. Hej

  Jeg havde et spil igang, hvor min modstander skrev “JAZZE”. Jeg så en liste over antallet af de forskellige bogstaver I spillet, og her er nævnt at der kun finds et enkelt “Z” I den danske udgave.
  Hvordan kan det lade sig gøre?

 14. Bladen siger ordbogen er ok, men afvises i spillet, hvorfor?

 15. Hej.
  Jeg har lige tabt et spil til en modspiller (psm2012), med 4 point. Jeg har “E” og “Z” tilbage. Jeg kan se min3 ord jeg kan sætte ” E ” efter, og dermed vinde. Så hvorfor taber jeg ? Mvh søren

 16. Jeg har den betalte udgave på min iPad. For en måned siden forsvandt diagrammet med min rating. Den er ikke kommet igen selv om app’en er opdateret.
  Med venlig hilsen
  Finn Hessellund

 17. Hvorfor kan jeg pludselig ikke komme ind i wordfeud på min i-pad. Den viser ligesom en stor uklar reklame, som er låst

 18. Har lige opdateret iPad og hver gang jeg er inde på noget andet, facebook eller andet, når jeg så vil åbne word freud er der sort skærm, og jeg skal derfor slette spillet og starte igen. Det er da træls man ikke kan bevæge sig rundt uden det får indflydelse på mit spil…

 19. Har lige opdateret ipad, og nu går spillet wordfreud i sort hver gang jeg har brugt safari.. Det giver ingen meneing for mig at skulle slette og genstarte spillet.. Der må kunne gøres noget. MVH Britta R. Petersen

 20. Undrer mig efter opdatering af Ipad, at wordfreud går i sort hver gang jeg bevæger mig rundt i andre spil eller ind på facebook. Skærmen bliver sort og jeeg skal slette og genstarte spillet. Det er træls, håber der findes en løsning.

  Med venlig hilsen Britta R. Petersen
  Sendt fra min mands Ipad

 21. Jeg tænker tit på, om spillet er programmeret til at give os flere konsonanter, efterhånden som vi spiller i længere tid! Det virker sådan…

 22. Pludselig stoppede werdfeud. Hvad gør jeg. Der står bare loading og det kan jeg ikke fjerne. Hjælp mig

 23. Har netop søgt random modstander, og den der blev fundet var en spiller jeg havde blokeret, hvordan kan det lade sig gøre ?

 24. Som bruger af Online-udgaven kan man ikke redigere sin kontaktliste. Man kan føje venner til, men ikke slette dem igen. Jeg mener heller ikke, jeg blev tilbudt at føje billede til min profil. De billeder, jeg ser af andre er ultra små, kan ikke blive større og er som sådan ikke meget værd.
  Placering af bogstaver i brættets øverste venstre hjørne blokeres ofte med en meddelelse om, at man har har placeret dem forkert.

 25. Hvordan sletter jeg færdige spil før de selv forsvinder på min ifone 5s. Det var intet problem på min gamle Samsung

 26. Jeg har igår opdateret Wordfeud og har haft problemer side. Nu har jeg afinstallerer den, og geninstalleret programmet. Jeg har nulstillet og fået ny kode mm.
  Programmet er nu installeret, når jeg så vil åbne – skal jeg reg mig enten via facebook eller anden id, men jeg kan ikke komme ind den står og kører oppe i venstre hjørne hvad gør jeg?

 27. Jeg spillede på et tidspunkt med en modstander, der konstant svinede mig til på chatten. Det var virkelig ubehageligt, så jeg prøvede at finde ud af, om ikke man kunne blokere spilleren for fremtidige spil. Det troede jeg, jeg fandt ud af, men han kommer stadig op. Det der blev blokeret var chat delen.

  Er det ikke muligt at blokere en spiller helt?

  Mvh
  Charlotte

 28. Kan pludselig ikke komme ind på Wordfan. Har fået nyt password til Worldfeud men det hjælper ikke.

 29. Hvorfor er ordet “barne” godkendt ?

 30. Hvorfor kan jeg ikke se min skillrating graf på min Samsung tablet. Alle andre statistikker er der ? Jeg kan se den på min Samsung tlf. ?..
  Med venlig hilsen
  Susan Christensen

 31. Hvorfor virker min statestik pludselig ikke.
  Har betalt udgave af wordfeud og har haft det længe.
  Nu var jeg så heldig at få 892 point i et spil. Langt over min tidligere rekord.
  Ligesom jeg fik rekord i ord score.

  Den bliver bare ikke vist i min statestik.
  Heller ikke efter at spille er spillet til ende.

  Hvad gør jeg ?

 32. Iflg retskrivningsordbogen findes ordet crux ikke, men det accepteres ?

 33. Hej
  Jeg har set oversigten over antal af de enkelte bogstaver i den danske udgave af Wordfeud.
  Hvor godt holder den?
  Dels giver summen af antallet af bogstaver 102 – og der står andet steds, at der er 104 bogstaver i spillet.
  Jeg vil mene at der et ekstra “E” og et ekstra “T” i forhold til oversigten.
  Så har jeg et spil nu, hvor der er 3 forekomster af “Ø”. – Hvordan kan det gå til ????

 34. Jeg spiller WF på almindelig iPad med EN identitet.
  Og jeg spiller WF på en iPad Mini med EN ANDEN identitet.
  På mini’en bliver de to forkortelser “KB” og “TF” ikke accepteret, mens det går uden problemer på den almindelige iPad.
  Hvorfor er der forskel?

 35. Hvorfor kan jeg ikke få dansk wordfreud på min mini ipad; jeg har fået oplyst, det ikke har muligt, når man har en udenlandsk e-mail Aadresse, men det kan da ikke være korrekt ????

 36. Bør jeg ikke kunne få lov at lægge mine brikker – selv om modspilleren har spillet sin sidste brik?

 37. Hvorfor er mit wordfeud holdt op med at fungere på min iphone 4
  Venlig hilsen Pia

 38. Har forsøgt at lægge ordet løsere, men nej. tøjet sad løsere på kroppen F.eks.

 39. Hvorfor kan jeg ikke finde min skill rating – kun de andres ?

 40. Kan jeg genoprette spil / beskeder der er over 72 timer gamle ?

  Can I restart game / messengers after 72 hours ?

 41. Jeg er stærkt pikeret over, at jeg på WF bliver konfronteret med en reklame Dansk Samling, det er en stærkt nationalistisk organisation, som jeg finder ikke hører til i et spil til fornøjelig fritid.

 42. Hvordan ophæver jeg blokering af en spiller. Jeg har ikke aktivt blokeret vedkommende og har ingen anelse om, hvordan det er sket.

 43. Jeg har betalt wordfeud, men kan ikke få min skill rating frem på min nye tlf og min tablet. Hvorfor ?s

 44. Alle mine spil er væk? Jeg kan ikke komme på? Hvad gør jeg?

 45. Hej,

  Håber du ksn hjælpe: jeg har været væk fra min tlf og har derfor ufrivilligt resigned mine igangværende spil. Nu har jeg mistet dataene og ksn ikke finde dem jeg spillede mod da jeg ikke har gemt noget om dem. Er der en mulighed for at finde dem?
  På forhånd mange tak.
  Mvh AS
  Bruger ashaahr78

 46. Jeg vil gerne spille WF på min tablet “liggende” – min Lenovo tablet vil kun spille “oprejst”. Der er ikke en indstilling og den er ikke låst for rotation… På min tidligere iPad var det ikke et spørgsmål, den “vendte” selv.

 47. Hvorfor forsvinder noget af det man skriver i chatten sommetider? Dvs ikke hele sætningen kommer med. Også når det bare er korte chat?

 48. Det kunne være sjovt, hvis man kunne spille mere end to personer om et spil!

 49. Jeg kan ikke gennemskue reglerne for point, er der nogen her, der kan forklare det? Tak 🙂

 50. Jeg vil gerne spille med min mor. Det skal derfor gerne være på dansk. Hvordan kommer man i gang med at spille med danske ord?

 51. Mine scores registreres ikke og har ikke ændret sig siden november 2016. Fx en score i et ord på 972 vises ikke i statistikken.
  Hvordan kan det være?

 52. Når jeg inviterer engen siger Wordfeud at jeg ikke kan invitere mig selv.

 53. Jeg har spillet wordfeud i mange år på min iPad. For et par dage siden gik det i midlertidigt helt ned. Når jeg trykker på appen for at komme ind i mine spil kan jeg ikke komme på og den går bare tilbage siden med alle app’sene.
  Hvad kan jeg gøre for at komme på igen og kan jeg komme til at spille med dem jeg har spillet med længe igen?
  Jeg har prøvet at gå i AppStore og her kan jeg se at der har været en opdatering men når jeg trykker åbn sker der ingenting.

  Mvh Birgitte

 54. Kan ikke ændre mit profilbillede. Jeg kan sætte det ind, men det bliver ikke “gemt”. En ven gjorde det samme som mig på sin mobil, og det virker på hans ? Jeg har prøvet også på anden mobil og tablet – det virker heller ikke ?
  vh Anne Marie

 55. Har problem med at jeg får hvid skærm på min iPhone og derfor ikke kan komme ind på selve spillet. Men nu har den stået med hvid skærm i 7 timer. Nogle der har prøvet det og ved man skal høre?

 56. hej
  hvordan finder jeg frem til mine tidligere beskeder i wordfeud?

 57. Har lige opdateret min IPad og det medførte så at WF går i sort når jeg har spillet en spiller, jeg kan ikke komme til næste spiller uden at lukke programmet ned og åbne igen. Det er så irriterende. Kan der gøres noget

 58. Jeg kan pludselig ikke komme ind på Wordfeud . Jeg får beskeden at mit ur eller dato ikke er korrekt indstillet og at jeg derfor ikke kan komme i kontakt med serveren. Når jeg slår wifi fra kan jeg godt på min iPhone – jeg har ikke simkort i minipad.
  Hvad er der galt?

 59. Hej mente at ha læst at den spiller der hurtigst får alle bogstaver til at forsvinde vandt spillet, men det er ikke rigtigt, vel?

 60. Jeg har byttet 2 brikker og kan så ikke komme videre, da “spil” knappen forbliver grå, selvom jeg skriver rigtige ord

 61. Ordet svang Er et navneord, som kan bøjes. Det betyder den buede inderside af foden. WF godkender det ikke, og det står i ordbogen.
  Gradbøjning af tillægsord godkendes ikke, fx pæn, pænere, pænest.
  Må vel være fejl?
  Vh Kirsten Thomsen

 62. Hvorfor godkendes fedest ikke?

 63. Er det tilladt at melde pas,selvom man har bogstaver, der kan bruges?

 64. Må man melde pas, hvis man har et bogstav, som kan lægges ?

 65. hvorfor kan man ikke bøje adjektiver i wordfeud – fx lav, lavere, lavest eller laveste? eller fx lun, lunere, lunest?

 66. Hvordan kan det være, at der sommetider dukker en spiller op, som jeg ikke har inviteret eller ikke har sagt ja til at spille med?

  Med venlig hilsen
  Janne Jensen

 67. Jeg vil gerne prøve at spille på dansk og engelsk samtidig. Så skal jeg have 2 profiler, forstår jeg, men hvordan opretter jeg den 2. profil? Og hvordan skifter jeg? Iflg. en instruktion, som jeg har fundet, står der, at man skal skifte brugernavn, kode osv., men så forsvinder min 1. profil (dansk) vel?

 68. Jeg vil gerne prøve at spille på engelsk, samtidig med at jeg selvfølgelig har min danske profil. Hvordan opretter jeg den engelske profil, uden at den danske forsvinder?

 69. Vi er flere dear synes, dear er alt for mange N’er I spilled.

 70. Hvorfor kan jeg ikke logge på wf uden at logge på fb, som jeg har deaktiveret? I

 71. Jeg kan ikke spille da jeg kun kan vælge: pas, eller opgiv. Jeg har prøvet at opgive og derefter starte nyt spil men jeg får stadig ikke muligheden for at spille
  Jeg har prøvet at slette app og installere igen, mine data er uændret men jeg kan stadig ikke spille.
  Nu har jeg desværre valgt at slette app

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)