maj 182012
 

Det danske firma Jaykay and Partners har udviklet en app, som holder øje med, om Wordfeud-spillere anvender snydeprogrammer. I første omgang findes den til iPhone og iPad, men versioner til Android og Windows Phone er på vej.

App’en er skrevet af Klaus Frandsen og Jesper Thue Bonde, som fortæller, at han har skrevet den, fordi han var træt af at mistænke gode modspillere for at snyde.

Wordfeud uden doping

Formålet med den nye app – som meget passende hedder Anti Cheat for Wordfeud – er at vise sine modspillere, at man er ren. Det sker ved, at Anti Cheat for Wordfeud scanner telefonen som et andet antivirus-program. De vira, der scannes efter, er i dette tilfælde snydeprogrammer eller spor efter dem.

Grøn eller rød

Hvis app’en kan se, at du ikke bruger snydeprogrammer, får du en grøn status, som du kan dele med de andre Wordfeud-spillere, som på den måde kan se, at du ikke snyder.

Hvis programmet derimod opdager, at du har snydeapps installeret, får du en rød markering, så andre kan se, at du er en uhæderlig spiller.

Man skal nok ikke forvente at se ret mange med rød status, for de fleste snydere vil nok afholde sig fra at installere Anti Cheat for Wordfeud. Til gengæld må man regne med, at mange af dem, som spiller rent, gerne vil reklamere med det.

Ud fra dine aktuelle Wordfeud-spil viser Anti Cheat for Wordfeud dine modstanderes status.

Karantæne

[suffusion-widgets id=’3′]

Anti Cheat for Wordfeud ser ikke kun på, hvilke programmer der er installeret på telefonen lige nu. Den scanner også efter spor af tidligere applikationer, så hvis du én gang har snydt, vil du blive hængende i den røde markering.

Sletter du alle dine snydeprogramer og alle spor efter dem, kan du dog komme tilbage til en grøn status.

Platforme

I øjeblikket findes Anti Cheat for Wordfeud kun til iPhone og iPad (hvor det blot er iPhone-udgaven, der benyttes). Versioner til de andre Wordfeud-platforme, Android og Windows Phone, er på tegnebrættet.

Flere muligheder

App’en er ganske ny, og Jaykay and Partners vil gerne have forslag og feedback til, hvordan app’en kan gøres bedre. Det kan gøres via kontakt-siden på deres hjemmeside, www.anticheatwordfeud.com.

Du kan også hente app’en direkte fra AppStore.

 

  One Response to “Dansk app sikrer mod Wordfeud-snyd”

  1. Hvornår kommer denne anti snyde app til android, da jeg er SÅ træt af at blive beskyldt for at snyde. Venligst FRU Pors

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)