feb 072012
 

Dansk avis vil præmiere den bedste danske Wordfeud-score.

På redaktionen af Aarhus Stiftstidende spiller man meget Wordfeud. Faktisk så meget, at man har overtalt redaktøren til at stille nogle præmier på højkant til den højeste danske score.

Dirch med mere

Hovedpræmien – som går til den spiller, der kan indsende et billede af den højeste Wordfeud-score – er ikke offentliggjort, men blandt alle som indsender, trækkes der lod om om tre eksemplarer af DVD-filmen Dirch.

Hvilket bræt

Blandt de fleste puritanske Wordfeud-spillere anses rekorder på tilfædige bræt som uægte og uinteressante. Garvede rekordjærgere sværger til gengæld til de tilfældige spilleplader, fordi der her kan laves hundrede gange flere point end på det almindelige.

Af reglerne for konkurrencen i Aarhus Stiftstidende kan man ikke se, om der er krav til, hvilket bræt der spilles på. Artiklens overskrift formidler ambitionen om at finde en, der kan slå den hidtidige danske rekord på 14.585, så man må antage at spil på tilfældige spilleplader er i orden.

Sådan gør du

Det er let, at være med i konkurrencen i Aarhus Stiftstidende. Du skal blot tage et billede af din Wordfeud-rekord, sende det til netavis@stiften.dk med emnet “wf”. Mailen skal udover billedet indeholde dit navn, adresse og telefonnummer.

Konkurrencen kaldes Det uofficielle Aarhus-mesterskab, men det er tilsyneladende et åbent mesterskab uden krav om bopæl i Århus.

Du kan se de komplette konkurrencedetaljer på http://stiften.dk/aarhus/kan-du-slaa-14585-i-wordfeud

  One Response to “Din Wordfeud-rekord kan være penge værd”

  1. Det har egentlig ikke noget med artiklen som sådan at gøre, men alligevel.
    Wordfeudia.com har været nede siden lørdag aften. Det efterlader måske tusinde spillere i vildrede. Der er ikke kommunikeret noget ud fra sitet.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)