feb 172012
 

Det er udbredt, at man forsøger at lægge an på sine modstander i Wordfeud – og selvom det måske lykkes for nogle at finde kærligheden ad denne vej, er det ikke særlig populært.

Vi har tidligere bragt en artikel om en mand, der fandt sin kone gennem det Wordfeud-lignende spil Word with Friends. Meget tyder dog på, at det er mere undtagelsen end reglen at scoreforsøg på Wordfeud falder positivt ud.

Ekstra-Bladet bringer en artikel om muligheden for at flirte i Wordfeud, og naturligvis er alle kanaler, hvor mennesker kan kommunikere, potentielle scoresteder. Man bør dog erkende, at det ikke er alle kanaler, der er lige velegnede.

Læs også: Fandt sin kone i Wordfeud

Hvis man chatter med en person på et dating-site, har vedkommende nok en forventning om, at der vil blive flirtet. Det er vel hele grundet til at være på dating-sitet. Chatter man derimod i et spil som Wordfeud, har modparten ingen forventning om flirt – man er der jo for at spille.

Ikke populært

På Twitter giver folk udtryk for deres frustrationer over underlige tilnærmelser i chatten. Det virker også som om, at folks forsøg på at dreje samtalen i en sjofel retning er meget uelegante.

Spelar med randomdude på #wordfeud, "hi sexy" inleder han med i chatten. DÖ.
@emelielarss0n
Emelie Larsson

Hvor store mon chancerne var for at score på en bar, hvis ens åbningsreplik var “Hej sexede”?
En så åbenlys åbningsreplik får selvfølgelig filtreret de uinteresserede fra i en fart, men spørgsmålet er, om folk virkelig har lyst til at spille videre bagefter.

Hver tiende?

Ifølge en grafik fra firmaet bag Word with Friends, der er opbygget omkring samme koncept som Wordfeud, har været tiende spiller fundet kærligheden gennem spillets chat-funktion.

Vi har ledt med lys og lygte efter danskere, der har indledt et forhold til en person, men uden held. Til gengæld finder vi flere, der straks smutter, hvis spillet tager en seksuel drejning.

 

 

 

Hvornår blev #wordfeud til noget flirt dating halløj? Forstår det ikke helt og de må gerne lade være, er lykkelig gift! 🙂

Generelt problem

Mange nævner det som et problem ved Wordfeud – især for piger. Flere har ændret deres profilbillede, så man ikke længere kan se, at de er pige, og nogle har endda taget det mere drastiske skridt at stoppe med at spille engelske Wordfeud-spil, fordi problemet er særlig stort her.

#hjælp jeg blir udsat for tilnærmelser af ubestemt karakter på #wordfeuddk #whattodo ?
@aj42
Adam Jensen

slutter å spille #wordfeud på engelsk. alle der tror at det et datingforum.
@smithogmeg
sunnivash

Har du prøvet det?

Har du lavet scoreforsøg på Wordfeud? Er du blevet udsat for det? Og hvordan endte det?
Vi hører gerne læsernes erfaringer – bare skriv i kommentarfeltet.

  4 Responses to “Er Wordfeud en dating-tjeneste?”

 1. Jeg har skiftet navn til ‘detteerikkedating’ af samme grund ! 🙂

 2. Jeg spiller det ikke men min kone gør…Det er sikkert ganske uskyldigt, men –
  Der bliver “chattet” en den med en person og jeg bryder mig ærligtalt ikke om det.
  Har kommet med hentydninger om at hun ikke skal lade chatten tage “overhånd” og hun ikke skal prøve at skjule det for mig da det bare sårer mere og gør mig mere mistænksom.

  Trods det blir det (spillet) ikke brugt når vi sidder sammen i sofaen eller jeg er tæt på, men så snart jeg er væk eks. ved computeren eller andet bliver der chattet…

  Jeg prøver at slå det hen med at det er uskyldig, men kan heller ikke lade være med at læse det som en let flirten…
  Det er muligt flirt er sundt, men det er ikke sjovt at se på – ved hun ikke selv vil bryde sig om det hvis det var omvendt..

 3. Wordfeud fyldte pludselig meget af min kones liv, og selv børnene blev ignoreret.

  Da jeg “kom til” at kigge i hendes mobil var der to sms’er vedr. evt gå i byen og en evt. date. Da jeg gik i Wordfeud fandt jeg den mest hede korrespondance med en fyr fra Kalundborg, og en accept fra begges side på en date.

  P.t. afventer jeg, at min kone vil gå i dialog med mig, om hun vil fortsætte vores forhold, og hun dermed kan lade være med flirten, og i hvert fald lade være med at mødes med andre mænd. Alternativet tør jeg ikke tænke på. Wordfeud har været medvirkende til at ødelægge meget i vores familie, men igen, det er jo kun et værktøj.

  • Nej det er ikke uskyldigt lille chatfunktion, min kone og jeg er efter 27 års ægteskab med to børn
   i opbrud efter hun havde opbygget et fantasifoster med en fremmed mand, hun aldrig havde set eller snakket med. At hun så går skridtet videre og opsøger personen, hvor jeg var udenbys. Forholdet blev beklagelig vis opdaget af vor datter der tilfældigt læste chatten, med det resultat at hun har vendt ryggen til sin mor. Det her er absolut et surrealisitisk scenarie og spørgsmål om årsag og virkning er mange! Men pas på derude, det er ren gift – En frusteret og såret ægtemand

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)