jun 212012
 

iPhone og iPad har haft det længe – nu er det også kommet til Android: En gratis udgave af Rumble.

Stik mod sædvane har Rumble tidligere været lanceret på den måde, at der både fandtes en gratis udgave og en betalingsudgave til iOS, mens der på Android-platformen kun fandtes betalingsversionen til knap 20 kr. Betalingsversionen på Android har dog ikke fået helt så mange downloads som forventet.

Ikke en komplet Rumble

Som ved Wordfeud er den gratis version af Rumble finansieret ved hjælp af reklamer. Hvor Wordfeud-gratister er vant til at spille en fuld version af spillet, skal man i Rumble være opmærksom på, at den gratis udgave har begrænset funktionalitet. Eksempelvis får du ikke de mulige ord vist efter spillet, og du er også begrænset i antallet af samtidige spil. I den fulde version er statistik-modulet mere avanceret end i den gratis.

Populær

Gratis-udgave af Rumble har allerede vist sig meget populær på Android-platformen. I det første døgn er den blevet hentet flere end 10.000 gange. Det er næsten lige så mange, som betalingsudgaven, som har været tilgængelig i flere uger.

Rumble Free kan hentes på Google Play.

[suffusion-widgets id=’3′]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)