jan 052013
 

Hvis du har haft problemer med at invitere andre spillere i Wordfeud på din iPhone eller iPad, så skulle det være løst nu.

Når du får den seneste opdatering til Wordfeud for iOS, så får du – udover den nye grafik – også et par fejlrettelser med. En af rettelserne skulle gerne løse det problem, som nogle spillere har haft. Problemet bestod i, at det ikke var muligt at invitere andre spillere; hverken tilfældige modstandere eller kontakter.

Opdateringen kommer automatisk til dig fra AppStore. Hvis du ikke får den, eller hvis du ikke kan vente, til den automatiske opdatering kommer, kan du selv installere spillet igen.

  2 Responses to “IOS-problemer skulle være løst”

  1. Hej. Jeg har prøvet et par gange at vinde spil, få besked om at jeg vinder f.eks 16 point til min skill rating som nu er oppe på ca. 1650. Problemet er bare at min rigtige skill rating er 1898 (den vises når jeg går ind på statistik oversigten) og den sker der intet med . Det er som om jeg med 1 brugernavn kører med 2 forskellige skill ratings… Kan dette være muligt ?? Og hvad kan jeg i givet fald gøre for at slippe af med den ene ??

  2. Jeg har et problem med wordfued. Der er en “blind” brik der ligger fast bag de bogstaver får i spillet, den er ikke til at fjerne.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)