jun 182012
 

Haakon Bertheussen, som har lavet Wordfeud, har tjent en formue på spillet. Kan andre også tjene penge på Wordfeud?

Annonce:

Konkurrencer

Her på feud.dk synes vi, det kunne være skægt, hvis nogle af vores læsere kunne tjene på at spille Wordfeud. Derfor har vi uddelt en ordentlig stak bøger fra Gyldendal, og  vi har en stående konkurrence, hvor Telmore udlover lækre abonnementer. Det er gode præmier, men ikke helt nok til at leve af det.

En professionel karriere

Man hører jævnligt om professionelle spiller, som eksempelvis lever af at spille på en af nettets poker-tjenester. Kan man gøre det samme på Wordfeud?

Modsat poker, er der ingen direkte penge indbygget i Wordfeud. Til gengæld findes der en række konkurrencer og turneringer, man kan deltage i.

De fleste turneringer handler dog kun om æren, og den kan man jo ikke rigtigt leve af.

[suffusion-widgets id=’3′]

Penge korrumperer

Det grundlæggende problem med at spille Wordfeud om penge er de rige muligheder for at snyde, og de ringe muligheder for at kontrollere, om modstanderen snyder. Så snart der er penge på bordet, lader folk sig let friste til ufine metoder.

Karriereskift

Hvor der altså ikke er de store chancer for en levevej af Wordfeud, er der et nærliggende karriereskift. Der findes nemlig professionelle spillere i  brætspillet Scrabble, som minder meget om Wordfeud.

De danske Scrabble-turneringer er dog ikke så store, og derfor er det svært at leve af dem. Kan man derimod begynde at begå sig på engelsk, er chancerne bedre, fordi de engelske og amerikanske Scrabble-turneringer er meget større. Derfor kan det være en god ide, også at spille et par engelsksprogede Wordfeud-spil af og til.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)