mar 292012
 

Der er mange sjove ord i det danske sprog, og derfor også i Wordfeud-ordbogen. Hvis du lærer nogle af disse, bliver du ikke bare bedre til Wordfeud, du vil også kunne tilføje lidt kulør til dit daglige sprog.

Hos feud.dk vil vi gerne lære dig nogle nye ord, og i samarbejde med Gyldendal vil vi endda belønne dig for at lære dem.


Vi har startet vores nye koncept: “Dagens ord”. Hver dag vil vi bringe et nyt spøjst ord og naturligvis forklare, hvad det betyder. Ofte vil der være tale om ord, som samtidigt giver gode point, når de spilles i Wordfeud.

Hvis det lykkes dig at spille ordet i Wordfeud på den dag, hvor det er dagens ord, kan du sende et billede af spillepladen til os, og så er du med i den ugentlige lodtrækning om en aktuel bogudgivelse fra Gyldendal. Du kan øge dine chancer for at vinde i lodtrækningen ved at spille nogle af de tidligere dages ord sammen med dagens ord. Det vil nemlig give dig flere lodder i lodtrækningen.

Du kan se de præcise konkurrencebetingelser sammen med dagens ord: Oversigt over dagens ord

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)