dec 042012
 

Du kender det sikkert. Du har lige fundet det mest perfekte ord, som du kan skrive hen over både double- og triple-word-bonusfelterne, og så bliver det afvist af Wordfeud. Du kigger frustreret på spillepladen, og synes, at alle de ord, der dannes, er gode nok, men alligevel går den ikke. Nu kommer Wordfeud med en hjælpende hånd.

Version 2.1 af Wordfeud, som kommer som en automatisk opdatering, hvis du har spillet installeret, har nemlig fået en funktion, som mange har efterlyst længe. I stedet for bare at give den vrisne besked, at mindst ét af de spillede ord, ikke kunne findes i ordbogen, får du nu at vide, hvad det er for et ord, der ikke kan findes.

Det kan både fjerne nogle frustrationer og gøre, at man hurtigere lærer, hvilke ord, som virker, og hvilke der ikke duer.

Blandt de andre nyheder i version 2.1, er, at du nu kan tage dit profilbillede direkte med kameraet på din telefon. Det gør du ved at vælge Settings, Set profile picture og så From camera.

  5 Responses to “Nu får du hjælp af Wordfeud”

 1. Hvad med en opdatering til PC-udgaven?

  • Jeg ved ikke, om der kommer en opdatering til PC-udgaven. Hvis du spiller med Bluestacks burde du bare kunne opdatere.

   Du kan alternativt spille direkte på nettet uden at skulle installere noget på http://www2.feud.dk/spil-wordfeud-pa-online/ Det er meget lettere end pc-udgaven.

   • Jeg har setr netudgaven og den er jeg ikke imponeret over.
    Installationen på PC er meget mere lækker at se på!
    Der er ikke umiddelbart nogen opdateringer til den jeg har inst. på min pc.
    Ville jo være smart om opdateringer fugltes ad til både pc og mobil!

    Sikke en gang brok, Sorry – hvad kan man forlange af et gratis-produkt.
    Det er svært vanedannende og ekstemt hyggeligt at spille – opdateringer eller ej.

 2. kan skrive seriøs men ikke useriøs. hvad sker der lige for det????

  • Useriøs står i Retskrivningsordbogen, så den burde kunne bruges. Kan der have været et ugyldigt ord på den anden led?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)