mar 132012
 

Kort efter, at Apple har lanceret sin nye iPad, kommer Wordfeud i en ny version til iPad og resten af iOS-enhederne. Den nye version er optimeret til iPad, hvor spilleoplevelsen før var alt andet end optimal.


Den nye version hedder 2.0, men den er i højere grad en fejlretning i forhold til Wordfeud på iPad, end det er en ny og revolutionerende version af spillet.

Horisontalt

Hvis du har prøvet at spille Wordfeud på en iPad, har du garanteret oplevet problemet. Hvis man roterede pad’en fulgte Wordfeud ikke med som forventet. Spillet kunne med andre ord kun spilles i lodret i form, og det gav anledning til mange beklagelser.

Nu har teamet bag Wordfeud så endelig leveret en opdatering, som løser problemet.
[suffusion-widgets id=’3′]

Andre nyheder

De andre nyheder i version 2.0 er også grafiske. På grund af den ekstra plads på iPad-skærmen i forhold til skærmen på en mobiltelefon. Det betyder, at du kan se status på de igangværende spil samtidig med, at du spiller, og hvis du chatter samtidigt får du nu chat-vinduet ind over spillet.

Skuffelser

Wordfeud 2.0 til iPad er ikke den ventede store opdatering til Wordfeud, som vi var blevet lovet allerede i februar. Denne version skulle blandt andet indeholde bedre integration til Facebook.

Se også: Ny Wordfeud til februar

Ikke kun iPad

Wordfeud version 2.0 findes til hele iOS-serien – det vil sige, at du også kan spille den på din iPhone. Den er tilgængelig i App Store, og hvis du allerede har Wordfeud installeret, behøver du blot at opdatere fra App Store.

Kilde: Wordfeud.com

  3 Responses to “Ny Wordfeud til iPad”

  1. hvordan kan man spille dette spil hilsen marion

  2. Skulle aldrig have opdateret min ipad. efter opdatering skal man ramme sine bogstaver 100 % nøjagtigt, ellers glider spillerlisten ind fra venstre.. voldsomt generende, og kan ikke rigtigt se det smarte i det.. er det bare mig der har det sådan ?.. Mvh..

    • Nej, det samme her, tim n.n!
      Det er bedre at spille det på sin IPhone, og det gør’ jeg bare..! 😀

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)