jan 142012
 

Hvis man resigner et spil Wordfeud, risikerer man at få harske kommentarer med på vejen på Twitter. Det er ikke usædvanligt, at se folk beklage sig over, at deres modstandere forlader spillet i utide.

Hvorfor egentlig den utilfredshed? I andre spil (for eksempel skak og backgammon) or sportsgrene (eksempelvis curling) er det ganske acceptabelt og ofte set, at man giver op, hvis man er håbløst bagud.

En værsentlig forskel på Wordfeud og andre discipliner er, at man i Wordfeud spiller mod sig selv i næsten lige så høj grad som sin modstander. Det er selvfølgelig skønt at vinde – men det er også en sejr at slå sin personlige rekord i flest point per ord eller bedste samlede resultat. Den chance mister man, hvis man modstanderen giver op. Måske var man lige ved at have samlet et godt ord på hånden, og pludselig er det hele ligegyldigt, fordi modstanderen har resignet.

Gode grunde til at resigne

Man kan naturligvis resigne sig ud af et spil, hvis man er kommet med på de forkerte vilkår. Måske var man ikke opmærksom på, at man blev inviteret på et andet sprog end forventet, eller måske ville man ikke spille på et tilfældigt bræt.
I de tilfælde skal man selvølgelig resigne med det samme, inden spillet rigtigt når at komme i gang.

Resign med stil

Om man resigner eller ej er naturligvis ens egen afgørelse. Hvis man gør det, kan man dog afbøde smerten for modstanderen lidt, ved lige at sende en chat-besked og fortælle grunden.

Kom med din holdning

Hvad synes du selv? Resigner du selv, hvis det går dig dårligt? Hvad synes du om det, når andre resigner i et spil mod dig?
Brug vores kommentarsektioner under dette indlæg til at gøre din mening gældende.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)