aug 152012
 

Android-udgaven af Ruzzle har fået endnu en opdatering. Denne gang er det dog ikke kun fejlrettelser – der er også en interessant nyhed med.

Du har sikkert prøvet det: Midt i et spil Ruzzle ringer telefonen. Du er allerede blevet så forstyrret, at din rekordchance helt sikkert er forduftet, og du skal nu også overveje, om du vil opgive dit Ruzzle-spil for at tage telefonen eller blot afvise opkaldet.

Den frustration her udviklerne hos MAG Interactive, som står bag Ruzzle, helt sikkert også oplevet. Derfor har de i den seneste Android-opdatering sørget for, at Ruzzle-spillet automatisk går på pause, når telefonen ringer.

Andre nyheder

Udover den indbyggede pausefunktion, giver den nye Ruzzle-version også mulighed for, at man kan fjerne personer fra sin venneliste. Det gør man ved at klikke længe på brugernavnet i listen.

Som altid nævner MAG Interactive også, at der er fejlrettelser i den seneste udgave, og at algoritmen til at finde tilfældige modstandere på ens eget niveau er blevet forbedret – uden dog at komme nærmere ind på hvordan.

Opdatering

Hvis du allerede har Ruzzle installeret – uanset om du har den gratis udgave eller betalingsversionen – så får du automatisk den nye version tilbudt som en opdatering. Hvis ikke, kan du installere den fra Google Play.

  6 Responses to “Ruzzle holder pause”

 1. Kan man også sætte på pause på appen ?

 2. Det var da én tåbelig tilføjelse det med at den går på pause. Det åbner én ladeport for snyd, hvilket netop har været ruzzles styrke.

  Hvis man kan pause kan man virkelig finde mange ord. Forfærdelig ændring

  • Ja, det virker som en oplagt måde at snyde på – selvom at ringe til sig selv for at få spillet i pause måske er lidt meget at gøre ud af det.

 3. Man har altid kunnet snyde: Man tager et screenshot af sit spil, derefter lukker man spillet ned, altså helt ned. Det tager nogle sekunder, men så kan man stille og roligt sidde og kigge på screenshottet og finde de længste ord. Derefter startes spillet op igen. Og så har man – dog minus de sekunder man tog om at tage screenshot og lukke spillet – masser af tid til at skrive de ord man har siddet og luret. Det er derfor jeg absolut ikke spiller det mere, det er bare for latterligt at det er så let at snyde.

 4. Jeg har spillet i en uges tid og er helt klart irriteret over spillets manglende korrekthed hvad ord angår. Ruzzle accepterer en række ord som på ingen måde er egentlige ord der eksisterer. Hvad siger I feks til ordet “verderes”? Ja jeg kender det ikke. Jeg kan godt acceptere at der er forskellige navneordsbøjninger etc og verbeformer, men ordet skal vel eksistere?
  Forvirrigen omkring enkelsprogede ord er der også. Her er ingen konsekvens mht hvad der accepteres eller ikke accepteres.
  Det gode ved Ruzzle er dynamikken i spillet, men fejlene bør rettes

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)