mar 182014
 

Der er desværre endnu ingen løsning på problemet med at få iOS 7.1 til at virke sammen med Wordfeud. Er du blandt de uheldige, der oplever  en sort skærm i Wordfeud, har vi dog et tip, der kan hjælpe dig videre.

Vi ved godt, at det ikke er nogen supergod løsning, men for de fleste virker det, at afinstallere Wordfeud, installere det igen og så skynde dig at spille. Fikset er nemlig kortvarigt, for den sorte skærm kommer tilbage igen på et tidspunkt – hvorefter du er nødt til at gå gennem den samme proces igen.

Det er ikke optimalt – men det giver dig mulighed for at spille, mens vi venter på en ny version af Wordfeud.

  10 Responses to “Sådan lever du med iOS 7.1”

 1. Hm ja det er jo også det jeg gør, men det er ikke optimalt, og igen har i slet ingen tidshorisont.

  Det er bare øv øv.

  hilsen Bente

 2. Hvad med at opdatere denne tråd? Der er released opdatering til wf den 20. Marts.

 3. Hvad er status på IOS opdateringen? Virker den sammen med Wordfeud nu?

 4. Nu er det så blevet sidst i november. Efter den sider opdatering kan jeg kun swappe 6 bogstaver. jeg spiller på en ipad og jeg har afinstallerer og så videre. det hjælper ikke. Mhvh Lise

 5. Jeg har stadig sort skærm. iPhone 4s, ios7. Jeg har slettet og installeret flere gange, men uden held.
  Er der nogle, der har samme problem?

 6. Hej
  Har lige opdateret wordfeud på min iphone 4 – og den giver lyd og viser når det er min tur til at spille men når jeg går i spillet er der bare forsiden – og så går den ud. Dvs jeg kan ikke spille mere? Har prøvet at afinstallere men det hjælper ikke. Kan jeg få den gamle version tilbage der fungerede upåklageligt?
  mvh Dorthe

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)