maj 212012
 

Endelig har Rumble får integreret den officielle danske ordliste fra Dansk Sprognævn i spillet – men den kommer ikke af sig selv.

Rumble har længe lidt under, at den ordliste, spillet brugte, var mangelfuld for nu at sige det pænt. Selvom det er længe siden, at Dansk Sprognævn sendte den officielle ordliste af sted til MAG Interactive, er der ikke sket meget på den front. Nu har firmaet imidlertid annonceret, at den nye ordliste er i brug.

Kræver en opdatering

[suffusion-widgets id=’3′]

Den nye ordliste kommer ikke af sig selv. Da ordbogen bliver installeret sammen med spillet, er du nødt til at opdatere Rumble på din telefon eller iPad for at få den nye ordbog.

Læs også: Mere jævnbyrdig Rumble

Begge spillere har samme ordbog

Nu kan man jo ikke regne med, at alle spillere opdaterer  samtidigt, så hvis kun den ene spiller har opdateret, så bliver spillet foretaget med den gamle ordbog. I et stykke tid skal du altså regne med, at du kommer til at spille på begge ordbøger – afhængigt af din modstander.

Kun iPhone

I første omgang er den nye ordbog kun tilgængelig i iPhone-versionen af Rumble. Android-versionen, som op mod 50.000 allerede har hentet – får først opdateringen senere.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)