Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 666

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php:666) in /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-greet-box/includes/wp-greet-box.class.php on line 493
Sådan ser Wordfeud 2.0 ud | Dansk Wordfeud
nov 222012
 

Vi har prøvekørt den nye version af Wordfeud. Det er stadig rigtig sjovt – og der er endda et par gode nyheder med.

Lad det være slået fast med det samme: Wordfeud er stadig Wordfeud. Ordbogen er den samme, bogstavfordelingen den samme, og pointene og reglerne er de samme.

Den største nyhed er, hvordan du finder dine Wordfeud-modstandere. Udover at du som tidligere kan spille mod tilfældige spillere, spillere du har blandt dine venner og spillere du kender brugernavnet på, kan du nu også spille mod folk, du er forbundet til på Facebook og personer, du har i telefonens adressebog.

[suffusion-widgets id=’3′]

Meget af det nye i Wordfeud 2 er grafisk. Når du lægger brikker på spillepladen, sker det nu med en lille animation, og app’en er generelt blivet meget flottere.

På oversigten over igangværende spil får du nu øverst en statusbesked, når du har vundet eller tabt et spil. Det er altså slut med at skulle bladre til bunden af listen for at se, om nogle af dine spil er blevet afsluttet.

Blandt de mindre detaljer i den nye version er, at du nu kan bruge Androids sædvanlige to-finger-zoom for at zoome ind på spillepladen. Det giver dig lidt mere fleksibilitet omkring, hvordan du vil zoome. Det traditionelle Wordfeud-zoom med dobbeltklik med fingeren virker stadig.

Se billederne af den nye version af Wordfeud.

Vil du også selv prøve Wordfeud 2? Så meld dig som tester af spillet.

  8 Responses to “Sådan ser den nye Wordfeud ud”

  1. Så ufatteligt irriterende at ALT efterhånden skal linkes til Facebook 🙁
    Savner chat-funktionen i WF (kan i hvert fald ikke finde den mere) og er ikke sikker på at jeg gider spillet mere hvis den ikke dukker op.

  2. hvorfor forsvinder ens modstander, når man har resetet ens pass.word

  3. Jeg savner at kunne hæfte nogle korte kommentarer til mine wf-venner, fx om vedkommende er dygtig/skarp eller en hyggespiller.

  4. Jeg kan ikke bruge chatfunktionen på min tablet, og det er skide irriterne, hvis jeg vil chatte men nogen er jeg tvunget til at gå på min tlf, håber det bliver lavet så man kan komme på chatten hele tiden på ens tablet

  5. Hvornår bliver Wordfeud ajourført med den nyeste udgave af retskrivningsordbogen (altså den danske)? Det halter virkelig meget, hvilket gør et ellers godt og morsomt spil til noget halvdårligt, dansk/engelsk ingenting.

    • Der er desværre ikke sat noget tidspunkt på, hvornår den nye version af Retskrivningsordbogen finder vej til Wordfeud.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)