okt 242012
 

Som bekendt er vi ved at samle svarene på de oftest stillede spørgsmål om Wordfeud.

Som en del af det, inviterer vi dig til spørgerunde.

Hvis du har et spørgsmål om Wordfeud, som vi ikke allerede har besvaret, så skriv det som kommentar nederst på denne side. Vi vil løbende prøve at besvare spørgsmålene, og hyppige spørgsmål vil desuden blive sat i listen over ofte stillede spørgsmål, så andre hurtigt kan finde svaret på dem.

 

  11 Responses to “Spørg om Wordfeud”

 1. Jeg vil gerne høre når der kommer nye ord i Wordfeud

  • Du kan være med til at forbedre ordbogen.

   Hvornår den forbedrede ordbog kommer afhænger blandt andet af, hvornår Dansk Sprognævn har en ny version klar, og hvor hurtigt Bertheussen IT (som udvikler Wordfeud) kan implementere den

 2. Hvorfor kan man ikke danne nogen ord overhovedet lige pludseligmhar prøvet næsten alt… hjælp

 3. Jeg er lige startet med spillet og elsker generelt ordlege, så jeg var sikker på at jeg ville elske Wordfeud. Derfor er jeg enormt skuffet efter bare 2 spil. I mit første spil får jeg fx mulighed for at bruge alle bogstaver og danne ordet “soyakage”, Det ord kender den ikke, selvom det er en alm. ingrediens i mange fødevarer. Nå, hva skidt, men så spiller modstanderen ordet “HUKS” og får 71 point. What? Jeg spørger forsigtig modspilleren om at bruge det i en sætning, men han svarer bare at han ikke kendte ordet, men bare prøvede om det gik…. Det ødelægger spillet for mig. På samme måde brugte han “JON” selvom navne ikke bruges og stort set alle sammensatte ord jeg prøvede blev afvist. En ting er at folk bruger en snydeside til at hjælpe sig, men hvilke ord der accepteres er spillets skyld.

  mvh. en meget skuffet spiller

  • Hej,

   Det er Retskrivningsordbogen, der bruges som ordbog i Wordfeud, så hvis du kan finde ordet i Retskrivningsordbogen, kan du også spille det (og bøjningsformer af det) i Wordfeud. Mange sammensatte ord findes ikke i Retskrivningsordbogen, og kan derfor heller ikke bruges i spillet.

 4. Jeg kan ikke finde ordet kejse, der bliver godkendt i spillet.

  • At KEJSE betyder at kåre (til kejser). Det er forsvundet fra Retskrivningsordbogen i 4. udgave, men det fandtes i 3. udgave, som er den der bruges i Wordfeud og på vores opslagsside.

 5. hvordan sletter jeg jeg et spil hvis den anden ikke svarer?
  Tak for hjælpen
  Susan

  • Du kan kun stoppe et spil (resigne), når det er din tur, så hvis den anden ikke svarer, er du nødt til at vente indtil de 72 timer er gået, så spillet automatisk stopper.

 6. Det er da fuldstændig elendigt, at helt almindelige sammensatte ord, som f.eks. “nakkehår”, etc. ikke godkendes, mens man godkender en masse forkortelser, som de færreste kender. Til gengæld godkendes kendte forkortelser som “ca”, “ps”,”dk”, etc. ikke!! Må vi få en ordentlig ordbog, tak??!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)