jan 062014
 

Har du via Wordfeud fået besked om, at du har vundet en iPad eller en iPhone i en Apple-konkurrence, må vi desværre skuffe dig. Det er ikke Apple, der står bag, men ubehagelige typer, der vil have fat i dine personlige oplysninger.mail

Flere spillere har oplevet, at der pludselig i bunden af Wordfeud-skærmen vises et e-mail ikon med angivelse af, at der er kommet en ny besked. Trykker man på ikonet får man det glædelige budskab, at man har vundet i en konkurrence hos Apple, og at man blot skal udfylde nogle formularer for at få sin præmie.

Sandheden er imidlertid, at hverken Wordfeud eller Apple har noget med sagen at gøre.

appupdateBilledet med e-mailen og den nye besked er nemlig slet ikke en del af Wordfeud. I stedet er det en af de reklamer, som automatisk indsættes i den gratis udgave af spillet. Når man trykker på ikonet, kommer man ikke til sin egen e-mail og heller ikke til Apple, men i stedet til annoncørens side på adressen appupdate.co.

Scamvoid, som undersøger svindel på internettet, har undersøgt netop den side, og deres resultat er nedslående. Siden rapporteres som utroværdig, personerne bag har et dårlig ry, og der er ingen positive links til den. Du kan se hele rapporten her.

Vores anbefaling herfra er helt klar: Lad være med at trykke på reklamen, og lad være med at give dine personlige oplysninger fra dig.

  2 Responses to “Svindlere angriber Wordfeud”

  1. I hope something Can be done abort bothering opponents.

  2. Jeg kan stadig ikke logge ind på wordfeud og får ikke svar når jeg sender en mail. Er jeg blevet blokeret? Jeg kan heller ikke oprette ny profil. Har andre oplevet det samme?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)