apr 112012
 

Tak til alle, der har deltaget i Dagens ord-konkurrencen – vi har nu fundet den første vinder.


Vinderen i denne uge er Mikkel Secher fra Tilst. Han spille ikke færre end tre af ugens ord på den samme spilleplade.

Præmien

Ugens præmie er bogen Jeg er Zlatan Ibrahimovic, sponseret af Gyldendal.


I ” Jeg er Zlatan Ibrahimovic” fortæller Zlatan med egne ord om en barsk opvækst i Rosengård-kvarteret uden for Malmø. Om fædrene fra de fine dele af byen, der forsøger at få ham smidt ud af Malmö FF. Om kampen for at nå toppen af international fodbold. Fra den første hårde tid i Ajax, skiftet til Juventus, succesen i Italien og skandalen, der var ved at koste ham karrieren. Han fortæller om Inter og sejrene, om Mourinho, målene og de store stjerner. Han fortæller om kærligheden til Helena og børnene. Om livet uden for projektørlyset. Og så afslører han for første gang, hvad der skete med Pep Guardiola i Barcelona.

I Zlatans selvbiografi, fortalt til forfatteren David Lagercrantz, kommer vi bag facaderne i de store klubber og får et sjældent indblik i den absolutte topfodbold. For første gang får vi hele historien om Zlatan Ibrahimovic – hans egen historie.

Flere oplysninger og anmeldelser af bogen kan ses på Gyldendal.

  2 Responses to “Ugens vinder”

  1. Mindst en på den spilleplade snyder…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)