apr 182012
 

Denne ugens vinder af Dagens ord-konkurrencen er fundet. Ugens præmie, bogen Dagpengeland, er på vej til den heldige vinder.

Vinderen er Søren Eriksen fra Holstebro som spillede ordet KACHOT på den helt rette dag. Tillykke til Søren, og tak til alle, som deltog i konkurrencen.

Vil du vinde?

Hvis du vil vinde næste uges bog, Tigerens Kone, så følg med i dagens ord.Vi trækker en ny vinder i næste uge.

Præmien

Ugens præmie er sponseret af Gyldendal.
Dagpengeland er en surrealistisk og tragikomisk beretning om hvad man som nyuddannet, arbejdsløs akademiker er tvangsindlagt til som deltager på jobsøgningskursus i det statslige aktiveringssystem.
Lau Aaen har følt det som sin pligt, “at fortælle om den overvældende fornuft, med hvilken statskassens stakater finder anvendelse i beskæftigelsessystemet. Og med hvilken omtanke, menneskelige ressourcer sættes i scene.” Om hvordan hele mennesker bygges op fra grunden ved hjælp af personlighedstests, håndtrykstræning, øjenkontakt, smil, jobsole, jubel-sange, teoretisk telefoni, sultne afrikaneres selvrealisering, edb, krystalkugler og råd om, hvorfor man aldrig skal sige, at man ikke længere spiller badminton.

Flere oplysninger og anmeldelser af bogen kan ses på Gyldendal.

[suffusion-widgets id=’3′]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)