Jeg har betalt for Wordfeud. Hvordan installerer jeg det igen efter at have nulstillet min telefon?

 

Hvis du har en Android-telefon skal du logge ind i Google Play med den konto, du brugte, da du købte Wordfeud. Herefter har du mulighed for gratis at installere spillet igen.

Bruger du iPhone skal du logget ind i AppStore med den konto, du brugte, da du købte Wordfeud, og derefter vælge at købe spillet igen. Du vil nu få at vide, at du allerede har købt det, og du kan installere det gratis.

[suffusion-widgets id=’3′]

  11 Responses to “Jeg har betalt for Wordfeud. Hvordan installerer jeg det igen efter at have nulstillet min telefon?”

 1. hej med jer

  lige et opfølgende spørgsmål. forsvinder igangværende spil ved afinstallation?

  spørger fordi min fon ikke vil opdaterer, men vil ikke miste de spil jeg er i gang med 🙂

  • Igangværende spil ligger på en server hos Wordfeud, så du beholder dine spil, selvom du afinstallerer spillet. Du skal blot logge ind som samme bruger, når du har installeret igen.

 2. Jeg har en ipad med wordfeud (købt så den er uden reklamer) og har så senere fået en iphone hvor jeg også har lagt wordfeud ind. Men der kan jeg simpelthen ikke få den reklamefri version ind. Hvis jeg ber den om at installere den reklamefri version til 19,- kommer beskeden: Purchases Disabled: please enable purchases for wordfeud first.
  Har prøvet en masse men uden held. Håber i kan hjælpe. De 2 enheder hører under samme apple iD.

 3. Jeg har netop nulstillet min mobil (Xperia Go), og selvom jeg ikke har problemer med at installere app’en, vil den ikke lade mig logge på. At få tilsendt en Email reminder virker heller ikke, så jeg aner ikke hvad jeg skal stille op nu.

  Alle ideer modtages med kyshånd!

  • Jeg har samme problem som Jette

   Fik købt en ipad,hvor jeg ville have spillet ind
   Alle min spillevenner kom også med, Også de spil, jeg var i gang med.

   Men jeg får reklamer,selv om, jeg har købt spillet tidligere.

   Min mobil og ipad er ikke begge apple produkt.

 4. Jeg har købt spillet til min Samsung telefon. Det kører uden problemer og jeg kan se statistik m.v.
  Nu har jeg fået en ipad, hvor jeg har installeret spillet. Nu vil spillet have penge igen for at kunne se statistik der. Jeg har logget ind med den samme konto. Det kan da ikke være rigtig.

 5. Hvad gør jeg, når jeg ikke kan komme ind på spillet? Når jeg trykker på en af mine spil, kommer jeg bare tilbage til mine ikoner på startsiden efter et kort stykke tid…

 6. Kan man finde en gammel version af WF der passer sammen med ios 5.1.1. Har en gammel i-Pad jeg gerne vil bruge til at spille på. Den version jeg har på min i-phone, kan ikke installeres på GAMMEL i-Pad.

 7. de oplistede problemer fortsætter i påsken 2016. dvs., der ikke rigtigt sker noget hvis man køber på mac og senere skifter til IKKEmac. Apple var jo smarte nok til at kvæle iPad 2 i forbindelse med opdateringen i sidste ug. Jo selvf. hvis du betaler ca 6€ for ny opload af det hele.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)