jan 182012
 

Nu bliver dine chance for at træne fremmedsprog, mens du spiller Wordfeud endnu større.
Selvom Wordfeud allerede har flere end 13 millioner brugere, drømmer Håkon Betheussen, som har udviklet spillet, om endnu flere.
Derfor planlægger han at tilføje flere ordbøger til spillet. Ved at udvide med de planlagte sprog – tysk, italiensk, protugesisk – bliver den potentielle brugerskare udvidet med mellem 300 og 400 millioner.

Til gengæld skal man ikke sætte næsen op efter flere opdateringer af de eksisterende ordbøger. Efter den danske overgang til Retskrivningsordbogen fortæller Håkon Bertheussen til den norske avis Aftonbladt fortæller , at han er tilfreds med kvaltieten af de nuværende ordbøger, og at det vil være et stort arbejde at opdatere dem.

  2 Responses to “Wordfeud på vej på tysk, italiensk og portugesisk”

  1. Hej!

    Ved du hvornår Wordfeud kommer på italiensk?….

    Kh. Susie!

    • Jeg har desværre ikke noget tidspunkt for den italienske udgave. Den tyske er som bekendt netop kommet, så man kan håbe, at den italienske også er undervejs.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)