apr 162012
 

Dagens ord er DOUCHE til 20 point.

Ordbogsdefinition:
douche sb., -n, -r
douche vb., -ede

Douche betyder afvaskning med vand i stråler, eksempelvis brusebad. Ordet eksisterer både som navneord og som udsagnsord.

Bemærk, at den uofficielle stavemåde DUSCH ikke er optaget i Retskrivningsordbogen og derfor ikke kan bruges i Wordfeud.

Ugens præmie

Ugens præmie er sponseret af Gyldendal.

Hvis du spiller dagens ord i dag, og indsender billedet til konkurrence(a)feud.dk, så deltager du i ugens lodtrækning om bogen Dagpengeland af Lau Aaen.

Dagpengeland er en surrealistisk og tragikomisk beretning om hvad man som nyuddannet, arbejdsløs akademiker er tvangsindlagt til som deltager på jobsøgningskursus i det statslige aktiveringssystem.
Lau Aaen har følt det som sin pligt, “at fortælle om den overvældende fornuft, med hvilken statskassens stakater finder anvendelse i beskæftigelsessystemet. Og med hvilken omtanke, menneskelige ressourcer sættes i scene.” Om hvordan hele mennesker bygges op fra grunden ved hjælp af personlighedstests, håndtrykstræning, øjenkontakt, smil, jobsole, jubel-sange, teoretisk telefoni, sultne afrikaneres selvrealisering, edb, krystalkugler og råd om, hvorfor man aldrig skal sige, at man ikke længere spiller badminton.

Flere oplysninger og anmeldelser af bogen kan ses på Gyldendal.

Reglerne

For at deltage i konkurrencen skal du spille dagens ord i dag, og sende et billede af Wordfeud-pladen med ordet på til konkurrence(a)feud.dk

  1. Mailen skal desuden indeholde dit navn og adresse (så vi kan sende præmien til dig, hvis du vinder lodtrækningen).
  2. Du kan kun deltage én gang per dag, men du må gerne deltage hver dag i en uge og på den måde få flere flere chancer i lodtrækningen.
  3. Hvis du også spiller tidligere dages ord i samme spil som dagens ord, får du et lod i lodtrækningen per ord. Hvis du – udover dagens ord – spiller tre ord, der tidligere har været dagens ord, får du altså i alt fire lod i lodtrækningen.
  4. Spiller du flere dagens ord i samme spil, skal du i mailen gøre opmærksom på, hvilke ord du har spillet.
  5. Alle indsendte billeder kan blive offentliggjort på feud.dk.
  6. Vinderen findes ved lodtrækningen og får direkte besked via e-mail. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.
  7. Personer tilknyttet feud.dk og medarbejdere hos Gyldendal kan ikke deltage i konkurrencen.

Følg med

Dagens ord offentliggøres dagligt her på feud.dk og på Twitter. Hvis du vil være sikker på at holde dig opdateret, så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg Gyldendal og feud.dk på Twitter og Facebook:


 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)