apr 072012
 

Selvom der allerede er kommet én fejlrettelse til Wordfeud på iOS, og en ny fejlrettelse er på vej i næste uge.

 

Det skulle have været så godt. Endelig kom der en version af Wordfeud, der var optimeret til at spille på iPad, og samtidig blev iPhone-udgaven også opdateret. Inden længe begyndte de første fejlrapporter imidlertid at løbe ind; Det var svært at bruge de bogstaver, der var længst til venstre på skærmen, og spillet var ustabilt.

Til Wordfeuds ros skal det siges, at der ret hurtigt blev leveret en fejlrettelse – og så skulle alt vel være i orden?

Læs også: Fejlrettelse til iPad og iPhone

Den nye fejlrettelse viste sig dog at være lige så ustabil som forgængeren. Denne gang placerer Wordfeud ansvaret hos den komponent, der viser reklamerne i den gratis udgave af spillet.

Ny version midt i april

Wordfeud har lavet en rettelse og sendt den afsted, men den forventes først tilgængelige i App Store omkring den 11. april.

Indtil da anbefaler Wordfeud – ikke overraskende – at man investerer i den betalte udgave af spillet, hvor der ikke er reklamer, og hvor den fejlbehæftede reklamekode altså ikke figurerer.

Kilde: Wordfeud.com

  4 Responses to “Flere fejl i Wordfeud til iPhone og iPad”

  1. fail man kan ikke skrive lego på dansk..

  2. Hvorfor kommer den ikke til andre tablets end Ipad som Android alle har jo ikke Ipad???

    • På Android tablets kan du spille den samme udgave som på telefonen. Den kan installeres fra Google Play og virker fint.

  3. et af ordene friskt el. tit er ikke tilladt :-/

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)