apr 062012
 

Hvis du trænger til en pause mellem Wordfeud-spillene, så tag et kig på Rumble. Det er også en lag med bogstaver og ord, men spillet har meget mere action end Wordfeud.

En af styrkerne ved Wordfeud er, at du kan spille når du vil, og alligevel deltage i en dyst med i direkte modstander. Når blot du foretager dit træk inden for 72 timer, så fortsætter spillet. Det betyder, at man kan spille i sit eget tempo, og når man har et ledigt øjeblik, og det er nogle af hjørnestenene i Wordfeuds succes.

En del spillere synes dog, at det gør Wordfeud for langsomt, og hvis man selv har god tid til at spille i en periode, er det irriterrende at skulle vente flere timer på, at modstanderen spiller.

Wordfeud på steroider

Nu er der kommet en hurtigere og mere actionpræget ordleg, nemlig mobilspillet Rumble.

I Rumble får du en række tilfældige bogstaver placeret på en spilleplade og indenfor to minutter skal du danne så mange ord som muligt. Hver spil består af tre runder, og som i Wordfeud kan du vælge mellem at spille med folk du kender eller tilfældige modstandere.

Snyd

Rumble er allerede blevet udrådt til “det nye Wordfeud” – det vil sige et mobilspil, som hurtigt går fra at være ukendt til at tjene skaberen en formue. Den meget omtale har også betydet, at man af de, der lukrerer på Wordfeuds succes holder øje med Rumble. De første snydeapps er da også kommet til spillet, så man kan få hjælp til at danne ordene.

Ordbogen

 

De tre ting, der ofte klages over i Wordfeud, er ordbogen, ordbogen og ordbogen. Det er uklart hvilken ordbogen, spillet benytter, men der er i hvert fald mange bøjningen af danske ord, der ikke er med. Modsat Wordfeud, hvor den slags er irriterrende, men hvor man trods alt har god tid til at lave et nyt træk, så er det i Rumble stressende, at man har brugt kostbare tid af sine blot to minutter på at bygge et ord, som ordbogen ikke vil godkende.

Kun iOS

På nuværende tidspunkt er Rumble forbeholdt spillere med Apple-produkter. Det findes kun til iPhone og iPad, og selvom en Android-udgave skulle være på vej, forlyder der intet om tidspunktet. Det er heller ikke oplyst om eller hvornår Windows Phone bliver understøttet.

  16 Responses to “Rumble – Wordfeud på steroider”

 1. Det er eksklusivitet er lidt øv, når man ejet en helt ny Windows Phone enhed og er nødt til at være bagerst i køen næsten hver gang der er en fed app, som får lidt opmærksomhed.

  • Ja det er lidt surt, men vel ikke noget nyt. Det kan man så tage med i sine overvejelser, når man går ud og investerer i en ny Phone.

 2. Rumble er vældig sjovt, men jeg savner at kunne se en liste over hvilke ord man kunne have skrevet… Når man ved afslutningen får at vide, at man har fundet f.eks. 44 ud af 272 ord.. Det er meget svært at forestille sig, at det skulle være muligt at danne SÅ mange ord…

  • Det kan du også, hvis du har købe-udgaven.
   tror nu det kræver lidt øvelse inden man finder ord som titanisk og lign i mængden.

 3. Du kan se hvilke ord du ellers kunne have fundet. Når spillet er slut og den siger at du har fundet x antal ord – kan du nede i højre hjørne se hele ordlisten 🙂

 4. Hej.
  Jeg har en iphone 3g med software 4.2.1 når jeg forsøger at installere rumble siger den at denne app ikke er kompatibel med min iphone, er der nogen der har en god ide til at løse problemet?

 5. Opdater til IOS 5.1. Den kører fint på min. ;o)

 6. Prøv words rumble – den har det, der efterlyses og kører på android.

 7. Kan nogen opklare, hvorfor nogle ord ikke accepteres i det ene spil, men så accepteres i det næste? Rigtigt irriterende, når man bruger den kostbare tid på at samle et ord, der er helt almindeligt, men så alligevel ikke tæller med. Efter et stykke tid bliver man desværre så træt af den oplevelse, at man ikke gider spille. Før næste gang 😉

  • Det er altid de samme modstandere hvor en masse ord pludselig ikke accepteres..

   • Hvis du spiller mod en modstander, med en gammel version af Rumble, vil spillet automatisk foregå med den gamle ordbog. Bed dine modspillere om at opgradere (det er gratis) og så kan I spille med den rigtige ordbog.

 8. sider og spiller Word Feud fra min pc, men tror sgu det bliver lidt svært at finde en pc version af Rumble 🙁

 9. Jeg har spillet rumble mange mange gange, og jeg er på ca 1500 i dygtigshedsniveau. Hver gang jeg vinder, stiger jeg 4 og 8 point – men hvis jeg taber er det altid omkring 25-31 point, jeg går tilbage. Det vil sige, når jeg er på 1498 og taber bare en enkelt omgang, så går jeg så mange point ned, at selv om jeg mest vinder, er det næsten umuligt at komme´op igen, da der kun kommer de få point på hver gang. Altså for hver tabt gang, skal jeg vinde masser af gange. Det er ikke så sjovt at spille, når det er umuligt at få point, så dygtighedsniveauet kan stige. Selv om jeg vinder stort, går jeg kun lidt frem – og taber jeg lidt, går jeg meget tilbage. Er der en forklaring.

 10. Rumble er kommet til android telefoner nu. Jubii for os der ikke har Iphone
  Og på rumbleforpc.com kan kan få det til sin computer ligesom Word Feud

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)