feb 152012
 

Ifølge en undersøgelse spiller knap en million danskere – det vil sige en fjerdedel af den voksne befolkning – Wordfeud. Vi har set på hvorfor.

Ifølge en undersøgelse, som analyseinstituttet YouGov har lavet for Søndagsavisen, spiller  950.000 voksne danskere Wordfeud. Det svarer ti l 24 procent af den voksne befolkning i Danmark – eller til hele 50 procent af alle smartphone-ejere i landet.

Spillets success tilskrives den blanding af held og dygtighed, der er nødvendig for en sejr. Selvom den bedste spiller vil vinde oftest, så har man altid en chance for at trække alle de gode brikker og slå vedkommende alligevel.

I analysen siger syv ud af ti af de adspurgte, at de slapper af, mens de spiller Wordfeud. Det giver spillet en status som en oase i en stresset hverdag. I undersøgelsen er der dog ikke spurgt ind til folk, som ikke længere spiller Wordfeud. Blandt de frafaldne er der typisk mange, der klager over, at de følte sig stresset til at foretage træk, fordi modstanderen ventede, eller fordi de konstant fik notifikationer fra spillet om, at tiden var ved at udløbe.

Kilde: Søndagsavisen

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)