feb 152012
 

Er du træt af reklamerne i Wordfeud? For godt en femmer kan du slippe for dem.

Der er ikke mange ting i verden, der er helt gratis. Heller ikke den gratis udgave af Wordfeud. Den er nemlig fyldt med reklamer, der vises mellem spillene. Er du træt af reklamerne, kan du slippe for dem mod et mindre beløb.

Opgradering på iOS

Hvis du spiller Wordfeud på en Apple-enhed (iPhone eller iPad) kan du opgradere til den reklamefrie version direkte fra spillet. Det koster 16 kroner.

Android: Dyr eller billig?

På Android findes der to måder at købe Wordfeud uden reklamer: Den dyre og den billige. Begge løsninger giver dig det samme spil.

Den dyre måde er at købe spillet direkte i Android Market. Her koster det 7 kroner.

Hvis du i stedet køber spillet fra Amazon slipper du med en femmer. Begge markedspladser giver dig den samme officielle version af Wordfeud.

  4 Responses to “Wordfeud uden reklamer”

 1. Jeg har købt wordfeud på android og sluppet af med reklamer 🙂 nu har jeg købt en iPad og hentet spillet i AppStore, men nu er det medcreklamer selvom jeg logger ind med samme bruger. Kan jeg slippe for dem, eller skal jeg købe igen?

  • Wordfeud til Android og iPad er to forskellige apps, så du er nødt til at købe spillet to gange. Du kan frit bruge det på tværs af Android-enheder med samme konto, og iPhone/iPad-enheder med samme konto, men ikke på tværs mellem dem.

 2. Jeg spiller på min iphone5 og min ipad2, men den er kun reklamefri på den ene ???

 3. Jeg har købt wordfeud både til min android tlf og ipad.
  Jeg har opdateret min ipad og var ved at rydde op i mine spil.
  Jeg har åbenbart slettet wordfeud og installeret det igen, men nu er der reklamer og jeg kan ikke få dem væk igen.
  Hvad gør jeg.
  Jette

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)