Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 666

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php:666) in /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-greet-box/includes/wp-greet-box.class.php on line 493
Opdatering på onlne Wordfeud | Dansk Wordfeud
feb 222013
 

Hvis I tror, at de mange fejl i online-udgaven af Wordfeud har fået jeres blodtryk til at stige, så er det for ingenting i forhold til de programmører, der sidder i maskinrummet på online-Wordfeud. Vi har talt med dem og fået en status på, hvad der sker.

I første omgang skal vi skynde os at gøre opmærksom på, at spillet tydeligt er markeret med et beta-mærke. Det er altså ikke den endelige udgave af spillet, men en version til test, hvor udviklerne løbende vil rette de fejl, der findes.

Afviste ord

Med det sagt, må vi også sige, at fejlene har været usædvanligt graverende. Eksempelvis er der problemer med, at ord spillet i den ene side af spillepladen bliver afvist, selvom de er gyldige i forhold til Wordfeud-ordbogen.

Læs også: Er det et gyldigt ord i Wordfeud?

Online-udgaven af spillet har altså ikke – som der har været gisnet om i debatsektionen af her på sitet – sin egen ordbog. Det er en reel fejl, der gør, at ordene sendes forkert af sted.

En bunke rettelser

Med egne ord har holdet bag online-versionen af Wordfeud “en bunke rettelser” de skal igennem, men de håber at kunne se lyset for enden af tunnellen i midten af marts, hvor vi andre altså kan forvente en større opdatering af spillet.

Hjælp med at finde fejlene

Selvom det er irriterende, at spillet har fejl, er det værd at huske på, at udviklerne bag knokler hårdt på at give os alle sammen en gratis måde at spille Wordfeud på nettet.  Så længe spillet er i beta-test, vil der fortsat være fejl, og hvis udviklerne bliver gjort opmærksom på fejlene, skal de nok blive rettet.

Hvis du finder en fejl i spillet, så skriv den her på siden, så skal vi nok sørge for at de kommer videre til dem, der kan gøre en forskel.

Prøv spillet her

 

  14 Responses to “Opdatering på online wordfeud”

 1. Hej!

  Hvordan opdateres wordfeud med de nye tiltag, som bla. viser hvilke ord der ikke kan bruges

  mvh
  Svend

 2. Ølgær synes jeg er temmelig dans, men det dur ikke. Havde eller givet mange points…

 3. Hvorfor er play knappen ikke eksisterende ligepludselig?

 4. Når jeg placerer bogstaverne,kan jeg ikke se hvor mange points de giver. Hvad gør jeg?

  • Hvis du har lagt bogstaverne til et gyldigt spil (dvs. sammenhængende og et sted, hvor du gerne må spille), bør antallet af point blive vist automatisk.

   Får du det aldrig vis eller er det kun en gang i mellem?

   • Jeg har slettet og downloadet wf på min pc, kan stadig ikke se, hvor mange point jeg kan få, når jeg lægger eet bogstav til et gyldigt spil inden jeg trykker “play”. Det kan jeg på min mobiltlf, og det kan man også på ipads, iflg ipad-ejere.

 5. Jeg får det aldrig vist. Mon jeg skal geninstallere?

  • Det tror jeg er en god ide. Det lyder som om, du ikke automatisk får de rigtige opdateringer.

 6. Er det muligt at få en opdatering, så man kan skrive ord i venstre side igen. Jeg får ofte beskeden incorrect letter osv.
  Mvh. Lars Find-Andersen = Faalock

 7. Hej alle sammen.

  De fejl i nævner her, er rette i den nye version som er kommet live i dag.

  Tjek http://onlinewordfeud.catmag.dk

  Hvis i oplever fejl, må i meget meget gerne skrive her, eller på vores kontaktformular på hjemmesiden.

  Mange hilsener

  Thomas

 8. Ordet ‘firedørs’ er ok i ordbog, men i spillet siger den ordet
  Ikke eksisterer.
  Kan det blive rettet ?

 9. jeg var ved at rydde op i mine spil og har slette Wordfeud ved en fejl og geninstallerede det igen, men der kommer reklamer nederst i venstre hjørne hvor spillerne er og jeg kan ikke trykke det væk og så kommer der reklamersom fylder hele skærmen. Det er umuligt at trykke væk.

 10. Ordet aioli står i den danske ordbog, men kan ikke anvendes i Wordfeud.

 11. Senere godkendes ikke. Det er da et helt almindeligt ord.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)