feb 202013
 

Ny service: Se om et ord er gyldigt, og se hvad det betyder, direkte her på feud.dk!

Mange af de spørgsmål, vi får, kommer fra spillere, som ikke kan forstå at bestemte ord ikke kan spilles. Næsten lige så mange kommer fra spillere, som ikke kan forstå at bestemte år kan spilles.

For at hjælpe har vi lanceret en ny service, nemlig et direkte ordbogsopslag, hvor du både kan se, om ordet kan spilles i Wordfeud, og slå ordet op i Den danske Ordbog eller Ordbog over det danske sprog og se betydningen.

Du finder opslagsværket i punktet Slå Ord Op i menuen.

  3 Responses to “Hvad betyder ordet?”

 1. Hej

  Hvad betyder ordet gietovs. For mig er det bare volapyk, men wordfeud accepterer det

  Hilsen
  Mette

  • Et GIETOV – eller GITOV – er et tov, an bruger til at hejse et sejl eller et teatertæppe op med.

 2. Hej
  Jeg har liget tjekket i ordlisten ovenfor, at CYBER accepteres. Det var imidlertid ikke muligt for mig at bruge ordet i mit spil, hvorfor?
  Jeg har heller ikke fået den opdatering, hvor man kan blokere en anden spiller. Får man ikke den, hvis man kun har FREE versionen?
  Hvordan opdaterer jeg i det hele taget selv? jeg har lige prøvet det via Play Butik, men der kan jeg kun “åbne” eller “afinstallere”, ikke opdatere.
  Hjælp!
  mvh
  Bettina

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)