Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 666

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php:666) in /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-greet-box/includes/wp-greet-box.class.php on line 493
Har du noget at tilstå? | Dansk Wordfeud
jan 312013
 

Nu har både Lance Armstrong og Michael Rasmussen indrømmet, at deres sejre var baseret på snyd og uærligt spil. Vi kender en anden sport, hvor uærligt spil desværre også fylder meget. Har du noget at tilstå?

Michael RasmussenDe to cykelsyndere, Lance Armstrong og Michael Rasmussen, erkender begge, at det var forkert af dem at snyde, og at de gerne vil tilgives og måske endda en dag komme tilbage til den sport, de har bedraget. Cykelsporten er desværre ikke den eneste disciplin, der er plaget af uærlige deltagere. Det er Wordfeud også.

Hvis du har spillet uærligt spil i Wordfeud, vil vi også gerne give dig en chance for at erkende dine fejl og komme videre som en ærlig spiller.

Derfor: Hvis du har snydt, så erkend din uærlighed i kommentarfeltet herunder, og lov at spille ærligt fremover, så kan vi sammen gøre Wordfeud til en ren sport.

  3 Responses to “Har du noget at tilstå?”

  1. Jeg har benyttet mig af wordfeud snyd i snart et år, spiller stort set hver dag. Har vundet næsten alle mine kampe undtagen når jeg møder andre snydere kan det godt være lidt tilfældigt hvem der vinder. Når folk blvier mistænktsomme siger jeg bare at jeg er god til kryds og tværs eller lign.

    haha wordfeud er og bliver aldrig rent ligesom cykelsporten

  2. Ja jeg snyder ofte

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)