jul 052012
 

Markedet for mobil apps har længe været et sted, hvor man med tilstrækkeligt held kunne ramme en ægte guldgrube med en enkel app som Wordfeud eller Angry Birds. Nu begynder meget kapitalstærke spillere imidlertid at gøre deres indtog i branchen.

Annonce:

Hvor spillene på mobiltelefoner tidligere primært har været til underholdning skifter de nu til mere seriøs karakter. Den første spiller på banen er Poker Stars, som netop har lanceret det første rigtige pokerspil til iPad og iPhone.

Det betyder, at du kan deltage i rigtige pokerturneringer fra din mobile enhed og vinde – eller tabe – rigtige penge.

Ikke til korte pauser

Mange af de spil, der er populære på mobiltelefonerne, kan spilles, hvis man har en lille pause. Man kan lige nå at lave et træk i Wordfeud, mens man står i køen i supermarkedet, og en runde Rumble passer cirka med den tid det tager at koge frisk pasta.

Det kan lade sig gøre, fordi det ikke kræver ret meget forberedelse at komme ind i spillene, og det kræver heller ikke total mental fokus.

Når man spiller pengespil, som for eksempel  poker, kræver det, at man sætter lidt mere tid af til det. Poker kræver koncentration – man skal “ind i zonen” for at være rigtigt med.

Lettere spil

Selvom mange pokerspil måske fortsæt vil ske hjemmefra, så er det alligevel behageligt at sidde med en pad i stedet for den bærbare. Pad’en er nemmere at håndtere og bliver ikke nær så varm, og så er poker altså et godt spil at spille fra sofaen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)