apr 232012
 

Folk uden smartphone vil også gerne spille Wordfeud og med programmet Wordfeud for PC skulle det kunne lade sig gøre at være med i Wordfeud fra en helt almindelig PC. Desværre har vi på det seneste modtaget en del mails om problemer med programmet.

Opdatering: Nu kan du spille Wordfeud på din PC gratis. Læs artiklen Sådan spiller du Wordfeud på din PC.

Lad det være sagt med det samme: på feud.dk har vi intet udviklingen af Wordfeud for PC at gøre. Vi har blot bragt en artikel, som viser, hvordan programmet hentes og installeres – og så vil vi selvfølgelig gerne hjælpe vores læsere, når de har Wordfeud-relaterede problemer.

Ingen kontakt

De fleste mails, vi får fra utilfredse brugere, skyldes, at programmet ikke kan installeres eller startes korrekte. I nogle tilfælde kan det slet ikke starte. I andre påstår programmet hårdnakket, at der ikke er forbindelse til internettet.  Flere har meldt at e-mails til Wordfeud for PC ikke besvares.

Ifølge FAQ’en på Wordfeud for PC’s websted kan man få pengene tilbage, hvis programmet ikke virker. Vi ved, at flere har forsøgt, men har endnu ikke hørt om noget, det er lykkedes for.

Piratsoftware

En anden anke går på, at Wordfeud for PC har den reklamefrie udgave af Wordfeud til gratis download fra deres websted. Den udgave af Wordfeud koster normalt penge. Spiller man gratis uden reklamer får Haakon Bertheussen, som har skrevet Wordfeud, ingen belønning for sit arbejde. De knap tre euro, man betaler for Wordfeud for PC, går alene til Wordfeud for PC-folkene og er ikke en betaling for selve Wordfeud-spillet.

Det er ulovligt at distribuere og downloade programmer under disse forhold, og vi må på det bestemteste opfordre folk til ikke at hente den ulovlige version af spillet, men i stedet betale det lille beløb det koster at spille lovligt.

Ingen kommentarer

Vi har forsøgt at få en kommentar fra Wordfeud for PC, ligesom vi har flere andre spørgsmål, vi gerne vil have besvaret fra dem. Desværre har heller ikke vi fået svar fra dem.

Teknisk udfordring

Vi har også hørt om mange, der har fået Wordfeud for PC til at virke og som er glade for spillet. Under de givne forhold vil vi ikke anbefale dig at købe Wordfeud for PC, medmindre du har tilstrækkelig teknisk IT-kompetence til selv at afhjælpe problemer med programmet.

Vi fraråder stærkt at hente den ulovlige version af Wordfeud, som Wordfeud for PC distribuerer.

  7 Responses to “Problemer med Wordfeud for PC”

 1. Jeg bliver ved med at få denne fejlmeddelelse og har prøvet at restore. Den bliver ved med at skrive fejl igen.

  Hvad kan jeg gøre?

  På forhånd tak.

 2. Jeg har betalt 18kr for wordfeud til pc, som jeg kan læse her på siden er der en del andre foruden mig, der også har betalt og ikke kunnet åbne spillet.
  I skriver her at der er nogen der kan åbne, kunne man måske få en af dem til at videregive deres viden om hvordan man åbner det så vi alle kan få noget af vores penge.

  Mvh
  Sanne

 3. Der er nu en ny måde at spille Wordfeud på PC. Det virker mere stabilt – og så er det helt gratis. Prøv at læse artiklen Sådan spiller du Wordfeud på din PC.

 4. Jeg er en meget glad pc-spiller.
  Jeg får dog mange connection error’s, så jeg skal genstarte spillet, for at kunne spille.
  Det er blevet værre efter, at jeg er begyndt at spille fast med en fra Australien. Kan det have nogen
  betydning???
  Jeg undrer mig over, at jeg aldrig får invitation fra random opponent. Er det mon, fordi jeg spiller på pc???
  Jeg har dog ikke problemer med selv at invitere.

  Hilsen Marianne
  (WF-nørden…. har spillet ca 700 spil siden februar)

  • Godt at høre, at du har succes med pc-udgaven.

   Man modtager aldrig random invitations. Når to trykker inviterer en random modstander på cirka samme tid, sørger systemet for at matche de to sammen.

   Alle forbindelser mellem spillere i Wordfeud går gennem Wordfeud-serverne, så det kommer an på forbindelsen til dem, hvornår du får connection errors.

 5. På Wordfeud opslag accepteres både ordet “flabe” og ordet “juleøl” men når man bruger det sidste e i flabe som e i juleøl accepteres det ikke. Det er for dårligt at lave et spil der fungerer så ringe som Wordfeud gør.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)