jun 212012
 

Glæden over at kunne spille Rumble gratis på Android blev kort. Det er nemlig svært at vinde, når ordbogen i gratis-udgaven kun har halvdelen af ordene i betalingsudgaven.

Hvis du spiller den gratis Android-version af Rumble har du givet dig selv et alvorligt handicap. Den ordbog, der følger med den gratis udgave af spillet, har nemlig ikke nær så mange ord, som ordbogen i betalingsudgaven.

Du vil derfor opleve, at du ikke kan spille ord (typisk bøjningsformer), som din modstander kan. Når du får vist oversigten over, hvor mange ord, der er på spillepladen, vil du også kunne se, at du kun får vist cirka halvt så mange ord, som modspilleren.

Det er helt almindelige ord, der ikke er med i gratis-udgaven (en hurtig test viser for eksempel KASTEDE og HATS), og meget tyder på, at den gratis version bruger den gamle ordbog, fra før Rumble fik den officielle Retskrivningsordbog.

Vi afventer en kommentar fra MAG Interactive, som har lavet Rumble.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)