feb 232012
 

På et svensk Android-forum begynder brugere at beklage sig over, at deres telefoner bliver slidt op af at spille Wordfeud. Tilsyneladende er det primært Samsung-telefoner, der får skærmproblemer.

Ihærdige svenske Wordfeud-spillere har oplevet, at deres Samsung-telefon får skader af det meget ensartede billede, der er i Wordfeud.

I første omgang kan det se ud som om, der er sket indbrænding på skærmen, simpelthen fordi de samme pixels har været tændt i meget lang tid.

Et nærmere eftersyn viser dog, at det rent faktisk er pixels, der er blevet slidte og derfor ikke længere lyser så stærkt.

Garanti

Der er  usikkerhed om, hvorvidt dette fænomen er dækket af garantien. Nogle brugere har med held fået skærmen på deres telefon udskiftet, fordi Samsung ikke har skrevet, at visse applikationer ikke må brugere i længere tid.

Andre brugere mener, at Samsung har en god sag, hvis de vil afvise klagerne, fordi det ikke er en produktionsfejl, men forårsaget af slidtage.

  One Response to “Sled sin telefon op med Wordfeud”

  1. Hvorfor skal man skrive en kode

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)