jun 162012
 

Trænger du til nogle nye udfordringer og mere underholdning i dine Wordfeud-spil? Gør som Ronnie O’Sullivan.

Wordfeud-spillere kan lære meget af Ronnie O'Sullivan.

Ronnie O’Sullivan er en engelsk snooker-spiller i verdensklasse. Faktisk var han i en periode så overlegen, at han ikke syntes, han fik nok modstand fra de andre snookerspillere, så han besluttede sig for at spille en hel sæson med venstre hånd, selvom han er højrehåndet. I starten så det fjollet ud, men han begyndte hurtigt at vinde også med venstre hånd, og i dag spiller han lige godt med begge.

Skift spillestil

Den samme tanke kan bruges i Wordfeud. I stedet for at skifte hånd kan du skifte spillestil. Hvis du til normalt spiller meget defensivt, så prøv at skifte over til en meget offensiv strategi, og bliv ved at spille offensivt, indtil du også vinder de spil.

Hvor du normalt vil fokusere på korte ord og at undgå at åbne for, at modstanderen kan spille på bonusfelterne, så prøv selv at lave så mange point som muligt. Byg de lange ord, du har bogstaverne til, og brug de dyre bogstaver, så hele tiden får lavet mange point.

Det vil gøre dine Wordfeud-spil sjovere, fordi de vil være så forskellige fra de spil, du normalt har, og det vil også gøre dem mere udfordrende, fordi du er nødt til at tænke over de muligheder og konsekvenser dit offensive spil har. Samtidigt får du erfaring med en anden type spil, og når du har spillet længe nok, vil du kunne mestre både offensivt og defensivt Wordfeud-spil.

Spil hurtigt

[suffusion-widgets id=’3′]

Ronnie O’Sullivan er også kendt som en hurtig spiller. Faktisk har han verdensrekorden i at lave det maksimale antal point i et snookerspil  på kortest tid.

Hvis du vil sætte din hjerne under maksimalt pres, mens du spiller Wordfeud, så giv dig selv en tidsbegrænsning på, hvor længe du må overveje dit næste træk. Det kan være 30 eller 60 sekunder.

Når man kigger på spillepladen og på bogstaverne på hånden, ser man typisk for et par dårlige ord, før man får øje på den helt rigtige kombination. Ved at øve hurtigt Wordfeud vil du træne din hjerne til hurtigere at komme videre til den rigtige løsning.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)