Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 666

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php:666) in /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-greet-box/includes/wp-greet-box.class.php on line 493
Sådan spiller europæerne Wordfeud | Dansk Wordfeud
jun 152012
 

Wordfeud kan spilles på mange måder, og der er ikke én spillestil, som åbenlyst er bedre end andre. Det viser sig til gengæld, at der er store regionale forskelle på, hvilke spillestil som foretrækkes.

Skandinavere spiller defensivt

Den norske landstræner, Drillo, har fået en Wordfeud-spillestil opkaldt efter sig.

I Danmark og resten af Skandinavien er det den defensive spillestil, der råder. Når man ser topspillere i turneringer eller andre sammenhænge, vil man ofte se, at de spiller meget korte ord til få point.

 

Det er en strategi om at åbne så lidt som muligt for modstanderen, og en strategi om at det er lige så godt at forhindre modstanderen i at lave point, som selv at lave dem.

Ved hele tiden at bygge korte ord, gør man det svært for modspilleren at komme videre, fordi der ikke er ret mange steder at sætte et nyt ord på. Samtidigt kan man lettere kontrollere, at man ikke åbner op for spil på bonusfelterne.

I Norge, hvor Wordfeud er endnu større end i Danmark, har man endda opkaldt denne spillestil efter den norske fodboldlandstræner,Drillo,  som er kendt for at træne sit hold til at spille meget defensivt.

Sydeuropa er mere åbent

[suffusion-widgets id=’3′]

Spillere du mod sydeuropæiske spillere vil du i langt højere grad se, at det handler om at kunne lange ord og at bruge så mange af bogstaverne på hånden som muligt. Her går spillet lidt hurtigere, både fordi man får brugt flere brikker ad gangen, og også fordi der er flere muligheder for at bygge ord i et åbent spil.

Selvom det offensive spil kan se mere tankeløst og tilfældigt ud, når man ser på det med danske, defensive øjne, så er det også en spillestil, som kræver total opmærksomhed.

Når der er mange steder at placere et nyt ord, er det vigtigt, at man hurtigt kan identificere, hvor ordet giver flest point, og den offensive stil giver også mulighed for flere parallelord.

Sommerudfordring

Hvis du vil sætte lidt kulør på dit Wordfeud-spil, så prøv at skifte din egen strategi. Hvis du er vant til at spille defensivt, så se om du kan vinde, også når du spiller offensivt – og modsat. Det vil både gøre dit Wordfeud-spil sjovere – og på sigt også mere effektivt, fordi du vil kunne skifte mellem de to strategier.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)