jun 122012
 

Firmaet bag Wordfeud for PC har lavet en ligeså tvivlsom pc-version af Rumble. Heller ikke den kan vi anbefale.

Vi har tidligere skrevet om problemerne med Wordfeud for PC. Derfor var vi på forhånd skeptiske, da vi stødte på det tilsvarende Rumble for PC – med de samme bagmænd.

Ulovlig software

Man kan hurtigt se, at Rumble for PC tilbyder download af en reklamefri udgave af Rumble. Den reklamefrie udgave skal man normalt betale for. Vi kan selvfølgelig ikke vide, om Rumble for PC rent faktisk afregner med MAG Interactive, som har rettighederne til Rumble, men det lyder usandsynligt.

Ingen kontaktoplysninger

Det er ikke muligt at finde kontaktoplysninger på Rumble for PC’s hjemmeside. Det er heller ikke et tegn på, at det er et seriøst stykke software.

Tekniske problemer

Mange af de, der købte Wordfeud for PC, oplevede problemer med at installere og køre spillet. Rumble for PC er baseret på den samme teknologi, så det må forventes, at de samme problemer vil eksistere med Rumble for PC.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)