Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 666

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php:666) in /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-greet-box/includes/wp-greet-box.class.php on line 493
Vi venter på verdensrekorden | Dansk Wordfeud
mar 222012
 

Det var tilsyneladende ikke nok med fjorten dage til at sætte en dansk verdensrekord. Både hos TELMORE og feud.dk er vi tålmodige mennesker – så vi venter bare.

 

Trods flere personers ihærdige forsøg lykkedes det ikke i denne omgang at lave en dansksproget verdensrekord, som kunne lave de mere end 20.000 point, der var nødvendige for at slå den engelske.

Det betyder imidlertid ikke, at TELMOREs flotte præmier bare får lov til at gå i glemmebogen; vi væbner os bare med tålmodighed.

Derfor udlover vi præmierne til den første, der kan sende os en dansksproget verdensrekord – uanset, hvornår det sker. Billedet af verdensrekorden skal som tidligere sendes til info(a)feud.dk.

Præmierne

Præmierne er sponseret af mobilselskabet TELMORE, som gerne vil være med til at sætte fokus på al det fantastiske en smartphone kan. Der er præmie til begge spillere i rekorden.

Præmierne er TELMOREs helt nye og allerstørste mobilpakke med 500 timers tale, 10 GB data, ubegrænset sms/mms hver måned i et helt år til de to, der får verdensrekorden tilbage til Danmark. Se mere om mobilpakken her: https://www.telmore.dk/mobil

Reglerne

Reglerne er simple:

  • Rekorden skal være lavet med den danske ordbog.
  • Du bestemmer selv hvilket bræt.
  • Du skal på ét ord lave flere point end den højste rekord på både Wordfeud Records Facebook-siden og wordfeudrekorder.dk (i øjeblikket 20.048 point).
  • Ordet skal være et ord, der ikke tidligere er brugt til rekorder (det er med andre ord ikke nok at lave en bedre udførsel af en af de kendte rekorder).
  • Personer relateret til feud.dk og Telmore-medarbejdere kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden.TELMORE mobilpakke forudsætter et TELMORE mobilabonnement. Forbrug uden for pakken; 0 øre i opkaldsafgift og 59 øre pr. minut. 4 Mbit/s afhænger af antal brugere, dækning og afstand til mast. 10 GB data i 500 timers mobilpakke.

Når du har lavet rekorden, skal du sende et billede af rekorden – hvor pointantallet og dit brugernavn fremgår – til info(snabel-a)feud.dk.

Vinderen kontaktes via Wordfeud på brugernavnet.
[suffusion-widgets id=’2′].

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)