mar 232012
 

Mange taler om jalousi, når partnere chatter med fremmede på Wordfeud, men Wordfeud kan faktisk også redde parforholdet.


Med historier om Wordfeud brugt til flirt, seksuelle tilnærmelser i Wordfeud-chatten og meget andet, så er det svært at forestille sig, at spillet også kan have positive sociale aspekter.

Spiller man Wordfeud sammen med sin partner i stedet for med tilfældige, kan det faktisk give noget andet at snakke om end madplaner, børneopdragelse, familiebesøg og så videre.

En kvindelig Wordfeud-spiller, som ønsker at være anonym, kommer med følgende udtalelse om Wordfeud og forholdet til hendes mand:

Stik imod hvad man skulle tro, har wordfeud ikke splittet os ad. Det har faktisk samlet os og givet os noget andet at snakke om end vores børn. Jeg vil faktisk gå så langt som til at sige, at det har reddet vores forhold.”

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)