jan 172012
 

Er du en haj til Wordfeud får du nu chancen for at vinde en halv million kroner ved blot at vinde et eneste spil – men der er en lille hage.
Redaktøren for det den norske avis Lokalavisen Oslo er så sikker på sine egne evner i det popuælre mobilspil, at han udlodder en præmie til dem, der slår ham i Wordfeud.

Reglerne er simple: Alle, der slår redaktøren, som spiller med navnet toreboll, inden for en uge, deltager i lodtrækningen om tre skrabelodder. På loddet kan du vinde op til en halv million norske kroner. Det er ikke dårligt for et enkelt spil Wordfeud!

For danske spillere er der dog den hage – eller udfordring – at spillet skal spilles med den norske ordbog. Redaktøren kræver desuden, at man spiller på standardbrættet, og hver modspiller kan kun deltage en enkelt gang.De præcise detaljer, og hvordan man skal registrere sig, kan ses på avisens hjemmeside.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)