aug 302012
 

Den næste version af Wordfeud er allerede klar til den første platform, og det er med en ny mulighed, der har været efterspurgt af mange.

Det konsulentfirma, som har udviklet Windows Phone-versionen af Wordfeud i samarbejde med Haakon Bertheussen og Microsoft, har lavet en ny version af programmet til Windows 8, som er Microsofts nye platform til mobile enheder og traditionelle computere.

Udover at have konverteret det populære spil fra Windows Phone, har udviklerne også haft tid til at lave nogle efterspurgte tiltag.

Mest populær bliver nok den nye indbyggede delefunktion, som gør det muligt at dele et skærmbillede af et Wordfeud-spil med sine venner på Facebook eller Twitter direkte fra spillet.

Andre nyheder er muligheden for at se oversigten over igangværende spil, mens du laver noget andet på computeren. Listen kan simpelthen dokkes i siden af skærmen, så du hele tiden kan se, hvornår det er din tur, og hvad modstanderen spiller.

[suffusion-widgets id=’3′]

Ligesom på Windows Phone kan man i Windows 8 bruge live tiles til at vise automatiske opdateringer på skrivebordet. I den nye Wordfeud bliver dette udvidet, så der både er store og små tiles til at vise forskellige oplysninger om Wordfeud-spillene.

Spillet er allerede nu klar til at blive hentet i Windows Store.

[suffusion-widgets id=’3′]

  2 Responses to “Wordfeud får længe ventet funktionalitet”

  1. Jeg fatter ikke man ikke kan se HELT simple ting så som:

    1. Hvor mange spil har man igang? (grænsen er vidst 30)

    2. Lidt statistik, hvor meget man har vundet/tabt (lige som i Ruzzle hvor den er skide god)

    3. BLOKER idiotiske brugere som vil bitche over chatten

    Jeg har TONSVIS af andre

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)