Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 666

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php:666) in /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-greet-box/includes/wp-greet-box.class.php on line 493
Sådan blokerer du en spiller i Wordfeud | Dansk Wordfeud
aug 062013
 

Bloker bruger i WordfeudEt af de spørgsmål, vi hyppigst modtager, handler om at blokere en spiller i Wordfeud. Det drejer sig typisk om personer med upassende billeder, eller som kommer med krænkende kommentarer i chatten. Tidligere har det ikke været muligt, men den seneste version af Wordfeud giver mulighed for det.

Når du har opdateret til den seneste version af Wordfeud fra Google Play eller App Store, får du den nye mulighed på Settings-siden, som du åbner ved at vælge punktet Settings i menuen.

Dernæst skal du trykke på punktet Blocked users. Det åbner en ny side, hvor du kan indtaste brugernavn eller e-mail-adressen på den Wordfeud-spiller, du ønsker at blokere.

De brugere, du har blokeret, kan ikke kontakte dig, og de kan heller ikke invitere dig til nye spil.

  7 Responses to “Sådan blokerer du en spiller”

 1. Jeg har observeret upassende billeder og upassende kommentarer på chatten fra:
  jankbh30.

  Kan han blive udelukket?

  Venligst Arne Andersen

  • Brugere bliver desværre ikke udelukket (på den anden side kunne de jo bare oprette sig igen), men du kan selv blokere brugeren, så du slipper for ham.

 2. Jeg var ude for, at en spiller – This is it !!! – som svar på en opfordring til spil skrev: “Nej tak til homo!!! Sorry”. Andre spillere advares herved!

 3. Jeg har ikke den mulighed på min I-pad (dansk) er det fordi opgraderingen ikke er kommet endnu ? Eller skal jeg købe programmet igen og mister jeg så ikke det der allerede ligger der.

 4. Lidt træls at blive “matchet” med spillere man har blokeret, når man søger nye random spillere..? Kan det ikke undgås…?

 5. Synes our dictionary snart bør opdateres/udvides. Det er frustrerende, at f.eks. kudu og mamba ikke accepteres sammen med en række andre dyr, når f.eks et daoistisk ord som lu kan finde vej til ordbogen.

 6. Jeg kan ikke gemme den spiller jeg finder i blokerede spillere…?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)