aug 082013
 

Statistikken i Wordfeud har fået endnu en opgradering. Se de nye muligheder her.

I Wordfeud version 2.5 beregnes der nu også det gennemsnitlige antal point per ord, per træk og per spil. Forskellen i antal point per ord og per træk er, at der kan bygges flere ord – lodret og vandret – på samme tid i ét træk.

Disse nye statistikker opdateres efter hvert eneste træk, og de eksisterende beregninger af højeste antal point for et ord eller et træk er også ændret, så de også opdateres, hver gang du foretager et træk. Tidligere blev de først opdateret, når et spil var afsluttet.

Når du afslutter et spil, får du samtidig besked om din nye rating, så du er fri for at gå ind på rating-siden.

  8 Responses to “Bedre statistik”

 1. Så er det sket igen, at min modspiller ikke kan flytte brikker, når det er hendes tur. Hun mener, at det måske skyldes et program hos mig, som er årsagen til problemet. Mig bekendt har vi ikke sådan noget snavs inde. Hvad kan der skyldes og hvor skal hun søge hjælp.
  Vh
  Sortemis

  • Jeg tror ikke, at du kan gøre noget, som forhindrer hende i at spille. Det lyder mere som en fejl på din modspillers computer/telefon.

 2. Når en spiller har accepteret at spille og så alligevel resigner efter mit første ord, burde han så ikke for princippets skyld miste mindst et point – og jeg godskrives tilsvarende for min “store” indsats, der åbenbart jager ham vildt skrigende på flugt!

  • Jo, det ville være godt, hvis man fik en bonus for at vinde “på knockout”. Sandheden er nok desværre bare, at han ikke synes, du ligner en ung pige p å dit profilbillede, og derfor ikke gider spille med dig :-/

 3. Nogle af mine modspillere står nu som ikke aktive i 5 dage. Normalt går der 72 timer uden aktivitet, inden spillet forsvinder, men den funktion virker ikke pt.
  Det skal bemærkes, at det er ens for alle mine enheder, der er logget på samme id, både Androids og iPad.

  • Det lyder meget underligt. Spillet bør blive afbrudt efter 72 timer – efter det står spillet i Finished Games i oversigten i yderligere 72 timer.

 4. Det virker uheldigt, at en spiller kan fravælge at oplyse sin rating, men alligevel kan påvirke andres rating. Som modspiller har man ikke en chance for at lægge en fornuftig taktik!

 5. Min statistik i Wordfeud opdatere aldrig… Gjorde de første 90 spil og stoppede derefter ?? Det er en betalt udgave. Det er kun “rating” den opdatere. Resten med point pr træk og spil osv hør ikke. Lidt ærgerligt når man slår rekorder osv 😮

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)