sep 102013
 

Efter den seneste opdatering har flere brugere meldt, at Wordfeud pludselig er begyndt at vise deres rigtige navn i stedet Wordfeud-brugernavnen. Som vanligt kommer der ikke mange oplysninger fra folkene bag Wordfeud, men vi har forsøgt at grave ned i sagen.

Wordfeud kender normalt kun dit brugernavn og din e-mail-adresse, så hvordan folks rigtige navne pludselig kunne fremgå, var meget mystisk.

Problemet var særlig stort hos dem, der spiller med mange tilfældige spillere, fordi de oplevede, at Wordfeud viste modspilleren deres rigtige navn, når de inviterede. Der er stadig mange, der har dårlige oplevelser med tilfældige spillere, og derfor er det ubehageligt at tænke på, at de måske kan finde frem til en ud fra ens navn.

Første indikation på problemet antydede, at situationen opstod, hvis man havde tilknyttet en Facebook-profil og samtidig valgte den nye funktion med at offentliggøre sin statistik.

Nærmere undersøgelser viste dog, at det er tilstrækkeligt at have Facebook på den samme enhed som Wordfeud – fordi Wordfeud efter den seneste opdatering har fået adgang til Facebook-kontoen tages navnet derfra.

Vi har kun hørt problemet rapporteret fra bruger af iPad og iPhone, så det ser ud til, at Android- og Windows Phone-brugere er sluppet.

Løsningen er desværre drastisk: enten at skifte e-mail-adresse i Wordfeud, eller at fjerne Facebook-kontoen fra telefonen – eller selvfølgelig vente på, at der kommer en Wordfeud-opdatering, som løser problemet.

  5 Responses to “Wordfeud viser dit rigtige navn”

 1. Hejsa.

  Den gør det også på Android, jeg har en Samsung Galaxy S4.
  Træls man bliver nødt til at slette det så.

  Mvh René

 2. Den gør det også på windows

 3. Er der nogen som ved, hvorfor wordfeud installeres på tysk på min nye Iphone.
  Min konto er dansk, dansk itunes, mail, etc.
  Jeg kan spille på dansk, men alle instrukter og “ordrer” er på tysk. Og jeg kan heller ikke købe dansk version.
  På min gamle Samsung fungerede wf-app’en perfekt.

 4. Nogen der kan fortælle mig hvordan jeg ændrer mit brugernavn i wordfeud – dansk – …. det der står nu er forkert, så jeg vil gerne have det ændret. Ændringen er sket efter jeg har fået ny telefon ? på forhånd tak 🙂

 5. Du logger ind
  Trykker på tandhjulet.
  Trykker på profile.
  Sletter dit brugernavn.
  Skriver et nyt.
  Trykker save i højre hjørne.
  Done!
  Og hvis det ikke virker, er det fordi, navnet allerede er i brug.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)