jan 252012
 

Historien om normændene, der havde spillet ordet Bentacklingarna og fået 14.296 point, blev spredt via Twitter og Facebook i nærmest viralt tempo.  Nu indrømmer bagmanden, Anton Norlander, at resultatet er kontrueret.
De fantastiske resultat blev selvfølgelig opnået på et tilfældigt bræt. På et standardbræt vil det være umuligt at få så mange point på et enkelt ord. Bag verdensrekorden ligger dog et ikke helt tilfældigt bræt.

Det perfekte bræt

Anton Norlander spillede nemlig sammen med sin kammerat med det specifikke formål at se, hvor højt et resultat de kunne opnå. Derfor blev de ved med at starte nye spil, indtil de fik tildelt et tilfældigt bræt, hvor der lå mange DW og TW felter på linje, så man kunne bygge et ord, der dækkede dem alle. Det oplyser Anton Norlander til det norske websted VG Nett.

Forberedelse

Da de to unge fyre, som begge er 17 år, endelig fik det perfekte bræt, brugte de et snydeprogram til at finde et langt ord med dyre bogstaver. Efter at have besluttet sig for hvilket ord, de gerne ville spille, handlede det om at bygge pladen op, så de ved at lægge samtlige syv bogstaver, de havde på hånden, kunne få bygget det superlange ord og ramme så mange bonusfelter som muligt.

Berømmelse

Sidste del af projektet var at bytte bogstaver indtil den helt rigtige kobination var på hånden, og derfra var vejen til succes og Wordfeud-berømmelse åben.

Som altid har berømmelse en bagside. Rekorden har givet Anton Norlander flere end hundrede invitationer fra folk, han ikke kender.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)