Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 666

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php:666) in /var/www/feud.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-greet-box/includes/wp-greet-box.class.php on line 493
De kendte er vilde med bogstavleg | Dansk Wordfeud
mar 062012
 

Det er ikke kun os almindelige dødelige, der er vilde med Wordfeud. Historien har mange eksempler på kendte, der spiller forgængeren til Wordfeud, Scrabble.

Obama nød sin sidste sommerferie på den eksklusive Martha’s Vineyard. Selv der skulle Obama tænke over effekten af den globale opvarmning, fordi det regnede. For at fordrive tiden spillede han og hans familie det kendte Scrabble.
Regnen holdt præsident Barack Obama inden døre i sommerferien, men han hyggede sig med at spille Scrabble og læse bøger, lød det fra det Hvide Hus.

”De har det dejligt, faktisk, du ved, regnen har ikke lagt en dæmper på humøret,” udtalte talsmand Bill Burton fra det Hvide Hus, da han blev spurgt, hvad præsidentfamilien lavede, mens vind og regn susede om Martha’s Vineyard.

”Jeg har hørt rapporter om, at de spiller Taboo og Scrabble. Og jeg bliver sikkert fyret for at sige det her, men jeg ved, at Valerie ikke klarede sig ret godt, da hun spillede Scrabble mod præsidenten,” sagde han med reference til Obamas rådgiver, Valerie Jarrett.

Richard Nixon, Clinton-familien

I følge rygter spillede Nixon Scrabble regelmæssigt i det Hvide Hus, mens Bill og Hillary Clinton spillede nu og da.

Kylie Minogue

I sin sang Your Disco Needs You på albummet Light Years klager Kylie: “Søger desperat en, der er villig til at rejse, du er håbløs i konversation og uduelig i Scrabble.”

Mel Gibson

Den tyske filminstruktør Roland Emmerich, som har arbejdet sammen med Gibson, siger: “Han er nem at have med at gøre. Han spiller altid Scrabble på settet. Når vi har brug for ham, smider han sine Scrabble-brikker og kommer løbende.

Dronning Elizabeth II

Hendes Majestæt dronning Elizabeth er også glad for spillet

Sting

I sangen Seven Day på albummet Ten Summoner’s Tales synger Sting: “IK er ikke noget problem her; vi spiller ikke Scrabble, er jeg bange for.”

Eddie Izzard

Standup-komikeren forklarede forskellen mellem en kiropraktor og en osteopath i beskrivelsen af en ryglidelse, men tilføjede: “Det er selvfølgelig to meget stærke ord på Scrabble-brættet.

Vladimir Nabokov

Forfatteren til bogen Lolita elskede at lege med ord på forskellige sprog, og han var en af de første af de kendte, der blev afhængig af Scrabble. Hovedpersonen i hans roman Ada er en fantastisk dygtig Scrabble-spiller.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)