maj 312012
 

Vi er ved at indsamle en liste over ønsker til den næste version af Wordfeud. Se hvad andre ønsker, og kom med dine egne forslag.

De hedeste ønsker

Vi har været nettet igennem og fundet ud af, hvad det er folk allerhelst vil have. Dem har vi samlet i denne artikel. De fleste vil have flere Wordfeud på andet end Android, iOS og Windows Phone, men der er også nogle mere eksotiske ønsker bag.

Dine ønsker

Vi indsamler også dine ønsker til Wordfeud. Skriv blot en kommentar her på siden, så kommer de også med på listen.

Hvis du synes godt om nogle af de ønsker, der allerede er der, så skriv også det i en kommentar. Vi følger løbende med, og når vi kan se, at der er god opbakning til et ønske, sender vi det videre til Bertheussen IT, som udvikler Wordfeud.

Wordfeud på andre telefoner

De fleste ønsker kommer fra folk, der ikke har mulighed for at spille Wordfeud, fordi det ikke findes til deres telefon. Det gælder dem, der har ældre Nokia-telefoner uden Windows Phone, og de, som har Blackberry-telefoner.

Statistik og historik

[suffusion-widgets id=’3′]

Mange brugere drømmer om indbygget statisik og oversigt over spillede spil i Wordfeud. Det er funktioner, som kendes fra andre lignende spil, for eksempel Rumble.

Indtil funktionen bliver indbygget i Wordfeud, kan du opnå det samme med den gratis app FeudFan, som holder øje med din Wordfeud-statistik.

Flere spillere

En del Wordfeud-spillere synes, at to deltagere er for lidt. Faktisk er der ønske om helt op til fire deltagere i det samme spil.

Et andet ønske går på at spille via et lokalt netværk uden at bruge telefonens dataforbindelse.

Hvad vil du have?

Brug kommentarfelter under denne artikel til at foreslå, hvad du gerne vil se i den næste version af Wordfeud. Så skal vi nok sørge for, at ideerne kommer videre.

  14 Responses to “Hvad drømmer du om i Wordfeud?”

 1. Det kunne være rigtig sjovt at lave versioner, hvor man KUN må spille ord inden for en ordklasse. Eller hvor man får dobbelt point hvis man fx skriver navneord. Den måde spiller jeg nogen gange med mine venner, men det er selvfølgelig besværligt at tælle point så…

  Eller man kunne lade folk oploade deres egne ordbøger, så man som fx sømand kan få lov til at spille sømandsord osv.

 2. En bedre ordbog indbygget, der er mange udanske ord og der mangler rigtig mange danske ord.

 3. Det ville være dejligt hvis alle forkortelser var godkendte ord.

 4. Der er ingen bedre ordbog end den der er i øjeblikket, så det er lidt meningsløst at bede om dette. Ordbogen er “Retskrivningsordbogen” og den er simpelthen autoriteten for, hvad der er korrekt skriftligt dansk. Der findes ingen alternativer, med mindre nogen får lyst til at lave en, der er bedre. Der er 410.000 ord i ordbogen, hvoraf de 350.000 er gyldige i Wordfeud.

 5. Mulighed for at resigne, uanset om det er ens tur eller ej. Det er irriterende at nogle påbegynder et spil uden at deltage aktivt eller venter fx to døgn på at svare. En test knap vil være ønskelig. Dvs. at man kan sætte ord op og tryke på testknapen og se om ordet er OK og hvor mange point det giver inden må bestemmer sig.

 6. Kunne godt tænke mig en funktion så spillere der “stalker” kan blive blokeret

 7. Der findes en ret ny app ,»Ordkamp«, som faktisk har mange af de ting, Wordfeud savner. Man spiller om point, og der er et ratingsystem, så man kan se hvor skrappe folk er. Ordbogen er en lille smule anderledes, men det vænner man sig hurtigt til, man får nemlig at vide, hvilket ord, der ikke accepteres. Jeg har lokket mange af mine faste wf modstandere med, og de fleste bliver hurtigt bidt af det. Prøv det, det er ligesom wf både i en købe- og en gratis udgave

 8. At man kunne bytte et blankt bogstav som er lagt ned, med et magen til så man selv fik det blanke bogstav.

 9. Kunne ønske mig at det ville være muligt at spille på tid (som lyn-skak). Dels fordi det er sjovt at spille under tidspres og det er især træls at starte et spil og så skulle vente flere timer på at ens modstander laver ét træk.

  Andet ønske kunne være at have mulighed for at vælge en spille plade UDEN de farvede felter så man alene får de point ens ord danner.

 10. Ville gerne kunne spille WF alene altså mod computeren.

 11. Hej Det kunne være fedt at man kunne vælge i aldersgrupper og m/k ved random opponent.
  Tak

 12. Jeg savner w og q, og bliver frustreret over, ikke at kunne skrive togkupe og lignende.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)